A- A+
Πανεύκολη η προσθήκη των καρτών Alpha Bank στο Apple Pay μέσω του m-banking

Η δυνατότητα χρήσης εφαρμογών για πληρωμές με το κινητό μας τηλέφωνο αυξάνεται με δυναμικό τρόπο και οι τράπεζες προωθούν στους πελάτες τους με όλα τα μέσα τη νέα υπηρεσία.

Κι αυτό διότι δεν αρκεί η ενεργοποίηση μίας εφαρμογής από την τράπεζα, αλλά απαιτείται και η ψηφιοποίηση των καρτών, δουλειά που πρέπει να κάνει ο ίδιος ο πελάτης.

Έυκολη διαδικασία

Για παράδειγμα η Alpha Bank που έχει ήδη ενεργοποιήσει εδώ και μήνες την εφαρμογή Apple Pay, διευκολύνει την προσθήκη των καρτών της σε αυτήν.

Συγκεκριμένα, μέσα από το m-banking, οι πελάτες της μπορούν μπαίνοντας στην καρτέλα κάθε κάρτας να την προσθέσουν εύκολα στο Apple Pay, παντώντας την επιλογή «Προσθήκη στο Apple Pay».

Αυτόματα μεταφέρονται στο Apple Pay, όπου τα στοιχεία της κάρτας έχουν προσυμπληρωθεί και το μόνο που μένει είναι να ολοκληρώσουν την ενεργοποίηση.

Δώρα στους νέους χρήστες

Από την πλευρά της η Eurobank, που ενεργοποίησε το Apple Pay την περασμένη εβδομάδα και παρέχει στους πελάτες της την εφαρμογή Eurobank Wallet για Android τηλέφωνα, δίνει κίνητρα χρήσης τους μέσω κληρώσεων.

Για παράδειγμα, αυτήν την περίοδο διεξάγει διαγωνισμό για τους χρήστες του Eurobank Wallet κληρώροντας δωροεπιταγές συνολικής αξίας 5.000 ευρώ για 30 τυχερούς.

Για συμμετοχή στην κλήρωση θα πρέπει να κάνετε αγορές 50 ευρώ και άνω στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις του προγράμματος επιβράβευσης €πιστροφή με το Eurobank Wallet.

Κάθε αγορά το διάστημα από 06.05.2021 έως και 30.05.2021 αντιστοιχεί και σε μία συμμετοχή σας στην κλήρωση.

* Ανακαλύψτε όλα τα διαθέσιμα πορτοφόλια