A- A+
Όλες οι προσφορές ενισχυμένης επιβράβευσης με κέρδος ως 15% στην κάρτα σας

Επιβράβευση έως 15% προσφέρουν οι τράπεζες στους κατόχους των καρτών τους που αυτήν την περίοδο θα πραγματοποιήσουν αγορές σε συγκεκριμένες συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.

Με τον τρόπο αυτό οι πελάτες τους κάνοντας τα ψώνια τους παίρνουν πίσω ένα σημαντικό μέρος της συναλλαγής που πραγματοποιούν.

Το όφελος μπορεί στη συνέχεια να εξαργυρωθεί σε νέες αγορές, σε οποιοδήποτε συνεργάτη του εκάστοτε προγράμματος, ως πραγματικό χρήμα.

Έτσι, ο καταναλωτής πληρώνει λιγότερο ή ακόμη και καθόλου στις επόμενες συναλλαγές του, πχ. στο σούπερ μάρκετ ή σε πρατήριο καυσίμων.

Όλες οι ενεργές προσφορές

Αυτήν την περίοδο οι ενεργές προσφορές των προγραμμάτων επιβράβευσης των τραπεζών είναι οι εξής:

Alpha Bonus

Όλοι οι κάτοχοι καρτών Bonus θα κερδίζουν 20 πόντους ανά 1 ευρώ αγορών (ελάχιστη επιβράβευση 4%) στα ακόλουθα εστιατόρια:

  • TGI Fridays
  • KFC
  • Hard Rock Café Athens
  • Napolitivo
  • Kuzina
  • Anza Kitchen and Bar
  • Φυλλοσοφίες

Η προσφορά ισχύει για όλες τις συναλλαγές που θα πραγματοποιηθούν έως και τις 30/5/2023.


Eurobank - €πιστροφή

Προσφέρει ενισχυμένη επιβράβευση στις ακόλουθες επιχειρήσεις:

- Ενοικιάσεις ΙΧ σε Avis - Budget με 10% €πιστροφή με πιστωτική κάρτα και 5% με χρεωστική κάρτα έως 15/5/2023

- Αγορές επίπλων και ειδών σπιτιού με 15% €πιστροφή στο 24home.gr έως και τις 10/5/2023 - Κάντε τις αγορές σας εδώ

- Είδη καθαρισμού και επαγγελματικής χρήσης στο realshop.gr με 10% €πιστροφή έως 3/5/2023


ADVERTISEMENT


Εθνική Τράπεζα - go4more

- Καύσιμα κίνησης στα πρατήρια AVIN με 6% επιβράβευση αν πληρώσετε με πιστωτική κάρτα και 3% αν πληρώσετε με χρεωστική κάρτα έως και τις 2/5/2023

- Κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη για όλο τον Μάιο κερδίζετε το 15% της αξίας των γευμάτων σας στα KFC και μπαίνετε σε κλήρωση για να κερδίσετε ένα Mega Bucket, αξίας 21,50 ευρώ


Τράπεζα Πειραιώς - yellow

- Κλείστε τη διαμονή σας σε ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα με όφελος 10% αν πληρώσετε με πιστωτική κάρτα και 5% με χρεωστική κάρτα + 1 διανυκτέρευση δώρο - Ισχύει για κρατήσεις έως και 9/5/2023 - Όλα τα ξενοδοχεία της προσφοράς εδώ

-Κάντε online παραγγελίες στο www.coffeeisland.gr ή το My Coffee Island APP έως 21/5/2023 και κερδίστα διπλάσια yellows από το κανονικό - 10 yellows ανά 1 ευρώ με πιστωτική κάρτα και 4 yellows με χρεωστική κάρτα.