A- A+
Οδηγός για το πετρέλαιο: Ζεσταθείτε με άτοκες δόσεις μέσω των καρτών - Ποιες δίνουν έκπτωση
Η πτώση της θερμοκρασίας θα οδηγήσει αυτές τις ημέρες πολλούς καταναλωτές σε πρατήριο υγρών καυσίμων για την προμήθεια πετρελαίου. Γιατί συμφέρει η χρήση της κάρτας.

Όλες οι τράπεζες προσφέρουν τη δυνατότητα στους κατόχους των πιστωτικών τους καρτών να αγοράσουν πετρέλαιο θέρμανσης και να το πληρώσουν σε έως και 9 άτοκες δόσεις.

Επιπλέον, μέσω των προγραμμάτων επιβράβευσης που βρίσκονται σε ισχύ οι κάτοχοι των καρτών μπορεί να κερδίζουν:

- Άμεση επιστροφή μετρητών

- Συλλογή πόντων ή ευρώ που εξαργυρώνονται σε επόμενες αγορές

Όλες οι προσφορές

Μοναδική προϋπόθεση για να προχωρήσει η αγορά αποτελεί η επάρκεια του διαθέσιμου πιστωτικού ορίου.

Οι προσφορές που θα είναι ενεργές μέχρι και την ερχόμενη άνοιξη είναι οι εξής:

Με τις πιστωτικές κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς έχετε τη δυνατότητα να εξοφλήσετε τα έξοδα για τη θέρμανσή σας, έως και σε 6 άτοκες μηνιαίες δόσεις.

Η δυνατότητα μετατροπής των συναλλαγών σε δόσεις παρέχεται για την αγορά:

  • Πετρελαίου θέρμανσης

Για ποσά από €350 έως €499,99, έως και 3 άτοκες δόσεις.
Για ποσά άνω των €500, έως και 6 άτοκες δόσεις.

  • Φυσικού αερίου

Για οποιοδήποτε ποσό, έως και 6 άτοκες δόσεις.

  • Στερεών βιοκαυσίμων (π.χ. pellet)

Για ποσά άνω των €300, έως και σε 6 άτοκες δόσεις.

Τηλεφωνήστε στο 18 28 38 εντός 5 ημερών από την πραγματοποίηση της συναλλαγής σας και δηλώστε των αριθμό των δόσεων που επιθυμείτε. Το πρόγραμμα ισχύει για συναλλαγές που θα πραγματοποιηθούν έως και 30/04/15.
Για τους λογαριασμούς φυσικού αερίου, σας δίνεται επιπλέον η δυνατότητα να τους εξοφλείτε ηλεκτρονικά μέσω winbank.gr και easypay.gr, επιλέγοντας παράλληλα τον αριθμό των δόσεων που σας εξυπηρετεί.

Με τις πιστωτικές κάρτες της Eurobank μπορείτε να προμηθευτείτε πετρέλαιο θέρμανσης από επιλεγμένα πρατήρια ΕΚΟ, να πληρώσετε σε έως και 9 άτοκες δόσεις και να κερδίσετε επιστροφή μετρητών έως 5%.

Οι 9 άτοκες δόσεις ισχύουν για συναλλαγές από 300 έως 3.000 ευρώ έως 30 Απριλίου 2015 και αφορούν σε όλες τις πιστωτικές κάρτες EUROBANK.

Από την άλλη πλευρά για τις κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Επιστροφή παρέχεται 5% επιστροφή μετρητών για συναλλαγές από €300 έως €3.000, για παραδόσεις έως και τις 29/11/14.

Από 1/12, το ποσοστό αυτό θα ανέρχεται σε 3%. Το ποσό της επιστροφής μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε επόμενες αγορές σε οποιαδήποτε από τις 5.500 επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Επιστροφή.

Για παραγγελίες καλέστε 18198. Δείτε τα επιλεγμένα πρατήρια ΕΚΟ.

Μέσω των πιστωτικών της καρτών μπορείτε να προμηθευτείτε πετρέλαιο θέρμανσης από τα ακόλουθα πρατήρια και να κερδίσετε τα εξής:

  • Shell: Κερδίστε 2% άμεση επιστροφή μετρητών και 1% για αγορές σε επόμενη συναλλαγή. Ισχύει σε επιλεγμένα πρατήρια και για συναλλαγές έως 2.000 ευρώ, ενώ δίνεται η δυνατότητα για εξόφλησης σε 4 άτοκες δόσεις για ποσά άνω των 300€.
  • ΕΚΟ: Κερδίστε 2% άμεση επιστροφή μετρητών και 1% για αγορές σε επόμενη συναλλαγή. Ισχύει σε επιλεγμένα πρατήρια και για συναλλαγές έως 2.000 ευρώ.

Δείτε ποια πρατήρια συμμετέχουν στην προσφορά

Σε 9 άτοκες δόσεις θα μπορούν να πληρώνουν όλοι οι κάτοχοι των πιστωτικών καρτών της Alpha Bank το κόστος προμήθειας πετρελαίου.

Η προσφορά ισχύει για αγορές που θα πραγματοποιηθούν σε επιλεγμένα πρατήρια της BP. Το τηλέφωνο παραγγελιών είναι το 18199 για Αττική και Θεσσαλονίκη.

Επιπλέον, όσοι χρησιμοποιήσουν κάρτα που συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης bonus θα κερδίζουν πόντους, τους οποίους μπορούν να εξαργυρώσουν σε επόμενες αγορές τους, σε όλο το δίκτυο των συνεργαζόμενων με την τράπεζα επιχειρήσεων.

Για παράδειγμα στη BP είναι δυνατή η αγορά βενζίνης με έκπτωση το ποσό του ΦΠΑ 23%. Συγκεκριμένα:

• Για καύσιμα κίνησης αξίας έως 30€ εξαργυρώστε 2.000 Bonus πόντους
• Για καύσιμα κίνησης αξίας από 30,01€ έως 60€ εξαργυρώστε 3.500 Bonus πόντους
• Για καύσιμα κίνησης αξίας από 60,01€ έως 100€ εξαργυρώστε 5.000 Bonus πόντους

Δείτε τα συνεργαζόμενα πρατήρια