A- A+
Ο πρώτος έμπορος στην Ελλάδα που θα δέχεται μόνο κάρτες - Συμφωνία με Mastercard
Σε συμφωνία με την πρώτη επιχείρηση στην Ελλάδα, η οποία θα δέχεται μόνο κάρτες για τις πληρωμές της από τους πελάτες της, ήλθε η Mastercard.

Πρόκειται για την ακαδημία Tennis Square, το πρώτο περιβάλλον συναλλαγών χωρίς μετρητά, της οποίας οι νέες εγκαταστάσεις στην περιοχή Αμαρουσίου Αθηνών θα εγκαινιαστούν τον Ιανουάριο του 2015.

e-πληρωμές

Θα είναι το πρώτο περιβάλλον με τερματικά ανέπαφων συναλλαγών, Mobile, POS κι άλλων καινοτόμων λύσεων.

Οι πελάτες θα μπορούν να ζήσουν την εμπειρία συναλλαγών αποκλειστικά μέσω ηλεκτρονικών μέσων πληρωμών.

Το εμπορικό λανσάρισμα καινοτόμων λύσεων στην ελληνική αγορά αποτελεί κύριο στόχο για τη MasterCard.

Ασφαλείς συναλλαγές

Μια ακόμη καινοτομία που φέρνει η MasterCard είναι το MasterPass, η νέα ψηφιακή λύση για πληρωμές, επανακαθορίζοντας και ενισχύοντας τις αγορές μέσω διαδικτύου, με ταχύτητα, ασφάλεια και απλότητα, μέσω έξυπνων συσκευών (smartphones και tablets).

Το όραμα είναι το ηλεκτρονικό πορτοφόλι MasterPass να αποτελέσει τη μία και μοναδική εφαρμογή για συναλλαγές τόσο στο ηλεκτρονικό εμπόριο όσο για το φυσικό κόσμο (πληρωμή μέσω smartphone).

Τέλος, η MasterCard ανακοίνωσε τη συνεργασία με την Intelli Solutions, η οποία θα υλοποιήσει ένα σύστημα για την ενίσχυση της ασφάλειας στις συναλλαγές.

Συγκεκριμένα, με την χρήση του InControl, οι κάτοχοι της κάρτας μπορούν μέσω έξυπνων συσκευών να καθορίσουν το πώς, πότε και που η κάρτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί, να παρακολουθούν τη χρήση της κάρτας τους σε πραγματικό χρόνο και να δημιουργήσουν ψηφιακές προπληρωμένες κάρτες για συναλλαγές στο ίντερνετ.