A- A+
Νέο κύμα προσφορών στην ασφάλιση ΙΧ λόγω COVID - Προλάβετε με online συμβόλαιο

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται το λανσάρισμα προσφορών από τις ασφαλιστικές εταιρείες στα προγράμματα που αφορούν τα ΙΧ, καθώς το lockdοwn έχει μειώσει τη ζήτηση.

Εάν λοιπόν λήγει σύντομα το ασφαλιστήριο συμβόλαιό σας, καλό θα ήταν να σπεύσετε να κλειδώσετε το επόμενο ώστε να επωφεληθείτε από τις τρέχουσες χαμηλότερες τιμές.

Τουλάχιστον έξι εταιρείες έχουν ανακοινώσει εκπτώσεις στα ασφάλιστρα των αυτοκινήτων που φτάνουν έως το 20%, ενώ στο κόλπο των προσφορών μπαίνουν και οι δωροεπιταγές για καύσιμα.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι τα εξής:

Η δυνατότητα δόσεων

Στην πλειονότητα των περιπτώσεων οι προσφορές αφορούν ετήσια συμβόλαια. Δεν λείπουν όμως και οι εκπτώσεις για ασφαλίσεις διάρκειας από 1 μήνα.

Επιπλέον, εάν έχετε πιστωτική κάρτα με επαρκές όριο, μπορείτε μέσω του insurancemarket.gr να εξοφλήσετε τα ασφάλιστρα σε άτοκες δόσεις.

Ο μέγιστος αριθμός των άτοκων δόσεων είναι συνάρτηση της διάρκειας του συμβολαίου σας. Για 3 μήνες έως 3 άτοκες δόσεις, για 6 μήνες έως 6 άτοκες δόσεις, για 12 μήνες έως 12 άτοκες δόσεις.

Έτσι, όχι μόνο εξασφαλίζετε τις χαμηλότερες τιμές που ισχύουν στα ετήσια συμβόλαια αυτοκινήτου, αλλά ταυτόχρονα πληρώνετε μήνα - μήνα τα ασφάλιστρα.