A- A+
Νέες προσφορές για ενοικίαση αυτοκινήτου από Eurobank και Τρ. Πειραιώς - Με όφελος 10% στην κάρτα

Νέες προσφορές ενισχυμένης επιβράβευσης στις ενοικιάσεις ΙΧ μέχρι το τέλος Ιουλίου ενεργοποίησαν οι Eurobank και Τράπεζα Πειραιώς με τους συνεργάτες τους.

Με τον τρόπο αυτό μπορείτε να κλείσετε το αυτοκίνητο για τις διακοπές σας και πέραν των μειωμένων τιμών ενοικίασης, να αποκομίσετε όφελος 10%.

Το κέρδος αυτό που ισχύει σε κάθε συναλλαγή μπορεί να εξαργυρωθεί σε επόμενες αγορές στο δίκτυο συνεργαζόμενων επιχειρήσεων της τράπεζας, πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου.

Για παράδειγμα αν κάνετε μία κράτηση αξίας 200 ευρώ, θα μπορείτε να ξοδέψετε την ανταμοιβή σας ύψους 20 ευρώ για να γεμίσετε το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου.

Συγκρίνετε σε 1΄ όλες τις εταιρείες ενοικίασης

Οι δύο νέες προσφορές

Αναλυτικότερα, οι δύο ενεργές προσφορές είναι οι εξής:

€πιστροφή - Eurobank - Avis

Κάντε ενοικίαση αυτοκινήτου στην Avis, απολαύστε τις καλοκαιρινές σας εξορμήσεις και κερδίστε 10% €πιστροφή.

Η προσφορά ισχύει από 15.07.2020 έως και 31.07.2020 για ενοικίαση αυτοκινήτου από τους σταθμούς Avis ή online από το avis.gr

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να χρησιμοποιήσετε χρεωστική ή πιστωτική κάρτα Eurobank που συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή.

Κάντε την κράτησή σας εδώ


yellow - Τράπεζα Πειραιώς - car&motion

Για κάθε 1 ευρώ συναλλαγής για ενοικίαση αυτοκινήτου στην Car‘n Motion θα κερδίζετε 50 yellows, που αντιστοιχούν σε όφελος 10%.

Η προσφορά ισχύει για κρατήσεις από 15 έως και 30 Ιουλίου 2020 που θα γίνουν online στην Car‘n Motion.

Αφορά κρατήσεις εντός του 2020, με τελευταία ημερομηνία λήξης ενοικίασης 31/12/2020.