A- A+
Νέες προσφορές επιβράβευσης με κέρδος ως 20% για αγορές οικιακών συσκευών με την κάρτα σας

Στην ενεργοποίηση νέων προσφορών ενισχυμένης επιβράβευσης για αγορές οικιακών συσκευών με κάρτα προχώρησαν οι τράπεζες τις τελευταίες ώρες, με το κέρδος να φτάνει ως το 20%.

Ο λόγος γίνεται για τις Alpha Bank και Eurobank που δίνουν τη δυνατότητα στους κατόχους των καρτών τους να ανανεώσουν το σπίτι τους, παίρνοντας πίσω ένα μέρος της αξίας των δαπανών που θα πραγματοποιήσουν σε επιλεγμένους συνεργάτες.

Οι δύο προσφορές

Αναλυτικότερα, ενεργοποιήθηκαν οι δύο ακόλουθες προσφορές:

  • Alpha Bank

Η τράπεζα προσφέρει επιβράβευση 20 πόντους ανά 1 ευρώ αγορών σε όσους αποκτήσουν με κάρτες Bonus οικιακές συσκευές από τα καταστήματα ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ.

Η προσφορά ισχύει για ψυγεία, πλυντήρια, στεγνωτήρια, κουζίνες και εντοιχιζόμενες συσκευές έως 10.4.2023 και οι επιπλέον πόντοι πέραν της μόνιμης επιβράβευσης θα αποδοθούν στις 15.5.2023.

Όλα τα προϊόντα της προσφοράς


  • Eurobank

Η τράπεζα προσφέρει επιβράβευση 20% για αγορές μεγάλων οικιακών συσκευών από τα καταστήματα Praktiker.

Η προσφορά ισχύει έως τις 28.02.2023 για αγορές τόσο στα φυσικά καταστήματα, όσο και στο e-shop της εταιρείας, ενώ επιβράβευση δίνεται και στις τηλεφωνικές παραγγελίες (2109940000)

Όλα τα προϊόντα της προσφοράς


  • Κάρτες Mastercard

Με κάθε αγορά τηλεόρασης με κάρτες Mastercard οποιασδήποτε τράπεζας από το Πλαίσιο, κερδίζετε το 25% της αξίας του προϊόντος σε μορφή δωροεπιταγής για επόμενες αγορές στην επιχείρηση.

Η ενέργεια ισχύει από 13 μέχρι και 26 Φεβρουαρίου και αφορά την αγορά τηλεόρασης αξίας 499 ευρώ και άνω (συμπ. ΦΠΑ).

Όλα τα προϊόντα της προσφοράς