A- A+
Νέα προϊόντα ασφάλισης υγείας από την International Life
Στην ενίσχυση του χαρτοφυλακίου της στο κλάδο της Υγείας προχωρά η International Life, λανσάροντας τρία νέα προνομιακά προγράμματα, που ανήκουν στο σύστημα υπηρεσιών «Εν Υγεία».

Η εταιρεία προχώρησε σε στρατηγική συνεργασία με τον Όμιλο Υγεία και το Meditteraneo Hospital στην Αττική, καθώς και την Κλινική Άγιος Λουκάς στην Θεσσαλονίκη δημιουργώντας το πρόγραμμα Εν Υγεία Elite.

Προσφέρει εξαιρετικής ποιότητας δευτεροβάθμια περίθαλψη με ιδιαίτερα προσιτό κόστος.

Οι καλύψεις

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα παρέχει πλήρη κάλυψη νοσοκομειακής περίθαλψης έως €400.000 ετησίως με χαμηλό εκπιπτόμενο ποσό σε δίκλινο δωμάτιο σε όλες τις μονάδες υγείας των συγκεκριμένων νοσοκομείων.

Επιπλέον, παρέχει κάλυψη εξωνοσοκομειακής περίθαλψης με δωρεάν επισκέψεις στους γιατρούς των εξωτερικών ιατρείων, απεριόριστες διαγνωστικές εξετάσεις με χρήση ταμείου, αλλά και δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις μέχρι συγκεκριμένου ορίου για έκτακτα περιστατικά.

Επιπρόσθετα, το «Εν Υγεία Elite» εμπλουτίζεται από περαιτέρω υπηρεσίες, όπως ένα πλήρες ετήσιο check up και 24ωρη ιατρική καθοδήγηση, ενώ παράλληλα εξασφαλίζει ειδικές προνομιακές τιμές για την κάλυψη τοκετού σε πρώτη θέση.

Διαγνωστικές εξετάσεις

Η International Life ενισχύοντας τη θέση της στον τομέα της πρωτοβάθμιας περίθαλψης δημιούργησε, επιπλέον, 2 ακόμη προϊόντα, τα «Εν Υγεία Πρόληψη» και «Εν Υγεία Extra Πρόληψη», σε συνεργασία με τον όμιλο της Βιοιατρικής.

Το «Εν Υγεία Πρόληψη» προσφέρει διαγνωστικές εξετάσεις έως 1.200 ευρώ ετησίως, απεριόριστες προγραμματισμένες επισκέψεις στα εξωτερικά ιατρεία των ιδιόκτητων κλινικών του συγκεκριμένου ομίλου, απεριόριστες επισκέψεις στους γιατρούς του δικτύου με χαμηλό κόστος, 40% έκπτωση για οδοντιατρική φροντίδα και δωρεάν έκδοση κάρτας υγείας για ταχύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη.

Τέλος, το «Εν Υγεία Extra Πρόληψη» προσφέρει επιπλέον των παραπάνω καλύψεων δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις έως 2.000 ευρώ ετησίως, δωρεάν ετήσιο check up και δωρεάν προγεννητικό έλεγχο.