A- A+
Νέα πλατφόρμα επενδύσεων από την Saxo Bank
Νέες δυνατότητες για on-line επενδύσεις σε ολόκληρο τον κόσμο, προσφέρει η Saxo Bank μέσω της ανανεωμένης πλατφόρμας SaxoTrader.

Οπως ανακοινώθηκε, η νέα έκδοση προσφέρει αναβαθμισμένα εργαλεία πλοήγησης καθώς και νέα εργαλεία για τη διαχείριση των επενδύσεων, μέσα από ένα μόνο λογαριασμό, και είναι ήδη διαθέσιμη σε όλους τους πελάτες της Saxo Bank ανά τον κόσμο από τις αρχές Ιουλίου.

Συγκεκριμένα, στη νέα έκδοση, η Saxo Bank αντικατέστησε το προηγούμενο μενού της πλατφόρμας με μία έξυπνη και εύκολη -για την πλοήγηση- γραμμή εργαλείων όπου τα περιεχόμενα του μενού εμφανίζονται πλέον ανά ομάδα λειτουργίας, καταλαμβάνοντας έτσι λιγότερο χώρο στην οθόνη, και καθιστώντας την πρόσβαση σε όλες τις προσφερόμενες υπηρεσίες και τη χρήση αυτών ακόμα πιο εύκολη στους επενδυτές.

Το περιεχόμενο των κατηγοριών «Νέα και Έρευνα» και «Λογαριασμός» έχει εμπλουτισθεί περαιτέρω, επιτρέποντας στους επενδυτές να έχουν άμεση και εύκολη πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται κατά την καθημερινή χρήση της πλατφόρμας.

Νέα εργαλεία επενδύσεων

Επιπλέον, έχουν δημιουργηθεί νέα εικονίδια για όλα τα επενδυτικά προϊόντα της πλατφόρμας, ώστε να υπάρχει σαφής διαχωρισμός μεταξύ αυτών για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία του χρήστη.

Σε ό,τι αφορά στα εργαλεία διαχείρισης των επενδύσεων, η αναβαθμισμένη πλατφόρμα ‘SaxoTrader 2.5’ επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν και να διαχειρίζονται τις επενδυτικές τους θέσεις και εντολές συναλλαγών μέσα από μία ενιαία ροή κινήσεων και εργασιών.

Η σημαντική αυτή καινοτομία επιτρέπει ευελιξία στο κλείσιμο θέσεων και στην τοποθέτηση εντολών αποκόμισης κέρδους (Stop Loss) και περιορισμού ζημίας (Take Profit), ενώ παράλληλα προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα να προσαρμόσουν στις δικές τους ανάγκες και προτιμήσεις τον τρόπο εμφάνισης όλων των ανοιχτών και κλειστών θέσεων. Επιπλέον, μέσα από τη γραφική απεικόνιση που προστέθηκε, προσφέρεται στους χρήστες μία επιπλέον δυνατότητα για άμεση επισκόπηση της απόδοσης των θέσεών τους.

Ο Henrik Dyrholm Holst, Επικεφαλής Διαχείρισης Πλατφόρμας της Saxo Bank, δήλωσε σχετικά τα εξής:

«Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, οι επενδυτές απαιτούν έξυπνα εργαλεία που προσφέρουν εύρος πληροφόρησης και εργαλείων ανάλυσης και πραγματοποίησης επενδύσεων.

Στόχος μας μέσα από το νέο σχεδιασμό της ‘SaxoTrader 2.5’, η οποία αποτελεί πλατφόρμα συναλλαγών με δυνατότητα διαχείρισης πολλών χρηματιστηριακών προϊόντων μέσα από ένα και μόνο λογαριασμό, είναι αφενός να καταστούν οι συναλλαγές ακόμα πιο γρήγορες και αποτελεσματικές, και αφετέρου οι επενδυτές να απολαμβάνουν μία ευχάριστη και δημιουργική εμπειρία.

Στη Saxo Bank, ως ειδικοί στις διαδικτυακές συναλλαγές και επενδύσεις, δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε την αναβάθμιση της πλατφόρμας μας, ώστε να προσφέρουμε στους πελάτες μας εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας, για διευκόλυνση των συναλλαγών τους.»

Για περισσότερες πληροφορίες για τη χρήση και τα εργαλεία της νέας πλατφόρμας, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.saxobank.gr ή να τηλεφωνήσουν στο 800 500 5050 (από σταθερό) ή +30 211 1812181 (από κινητό ή το εξωτερικό).