A- A+
Μπαράζ προσφορών ενισχυμένης επιβράβευσης για αγορές με κάρτα ενόψει Πάσχα - Κέρδος ως 20%

Το Πάσχα πλησιάζει και όπως κάθε χρόνο οι τράπεζες ενεργοποιούν προσφορές ενισχυμένης επιβράβευσης για αγορές με τις κάρτες τους σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.

Με τον τρόπο αυτό οι πελάτες τους χρησιμοποιώντας τις κάρτες για τα ψώνια τους μπορούν να εξοικονομήσουν σημαντικά ποσά, μειώνοντας με τον τρόπο αυτό τα έξοδα της περιόδου.

Συγκεκριμένα, παίρνουν πίσω ένα ποσοστό της αξίας των συναλλαγών που θα πραγματοποιήσουν και στη συνέχεια μπορούν να το εξαργυρώσουν σε αγορές σε οποιοδήποτε συνεργάτη της τράπεζάς τους, πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου.

Για παράδειγμα, αν το ποσοστό επιβράβευσης διαμορφώνεται σε 10% και ο καταναλωτής πραγματοποιήσει αγορές αξίας 500 ευρώ, θα κερδίσει 50 ευρώ, που μπορεί στη συνέχεια να χρησιμοποιήσει για αγορές στο σούπερ μάρκετ, σε πρατήρια καυσίμων ή σε όποια άλλη συνεργαζόμενη επιχείρηση θέλει.

Έτσι, η συναλλαγή γίνεται με έκπτωση ή χωρίς να πληρώσει καθόλου.

Οι ενεργές προσφορές

Αναλυτικότερα, οι νέες προσφορές ενισχυμένης επιβράβευσης που ενεργοποίησαν οι τράπεζες ενόψει Πάσχα, είναι οι εξής:

Alpha Bonus

Aποκλειστικά για τους κατόχους του Bonus app, της εφαρμογής για κινητά του προγράμματος επιβράβευσης Bonus, η Alpha Bank θα προσφέρει 50% επιπλέον Bonus πόντους σε κάθε αγορά.

Η προσφορά ισχύει σε όλους τους συνεργάτες του προγράμματος, με όλες τις κάρτες Bonus της Alpha Bank από 15/4 έως και 5/5.

Επίσης, όσοι κατεβάσουν για πρώτη φορά το Bonus app στη συσκευή τους και κάνουν την πρώτη τους σύνδεση, θα κερδίσουν δώρο 5.000 Bonus πόντους.

Οι πόντοι αυτοί αντιστοιχούν σε δωρεάν ή με έκπτωση αγορές αξίας 10 ευρώ.

Επίσης, όσοι προσκαλέσουν έναν φίλο τους στο Bonus app, θα κερδίσουν επιπλέον 1.000 Bonus πόντους.

ADVERTISEMENT

Affinity Mastercard®

Όλες οι αγορές με την Affinity Mastercard® της Alpha Bank από 15.4.2024 έως και 15.5.2024 θα αποφέρουν όφελος 5% σε Affinity euros.

Η προσφορά ισχύει για αγορές online ή σε φυσικά καταστήματα Zara, Zara Home, Bershka, Massimo, Dutti, Pull and Bear, Stradivarius και Oysho.

Τα Affinity euros που συγκεντρώνετε μπορούν να εξαργρωθούν σε αγορές στα ίδια καταστήματα.

Επίσης, με τις αγορές σας την περίοδο της προσφοράς, μπαίνετε αυτόματα στην κλήρωση για 1 από τις 50 δωροεπιταγές Zara αξίας 100 ευρώ.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 24.5.2024.


Eurobank €πιστροφή

Προσφέρει ενισχυμένη επιβράβευση σε ευρώ €πιστροφή στους ακόλουθους συνεργάτες της:

- Jumbo: 3% για αγορές με ψηφιακά πορτοφόλια της τράπεζας από 15/4 έως 4/5 στα φυσικά καταστήματα και στο e-jumbo.gr με οποιαδήποτε κάρτα συμμετέχει στο πρόγραμμα.

- Σούπερ μάρκετ μασούτης: 3% για αγορές κάθε Τρίτη έως και το τέλος Απριλίου με οποιαδήποτε κάρτα της τράπεζας που συμμετέχει στο πρόγραμμα

ADVERTISEMENT

Εθνική - go4more

Έχει ενεργοποιήσει τις ακόλουθες προσφορές ενισχυμένης επιβράβευσης:

- Ενοικιάσεις ΙΧ: Προσφέρει 15% όφελος σε go4more πόντους για ενοικιάσεις αυτοκινήτων που θα γίνουν έως και τις 15/5 από τις εταιρείας Budget και Avis

- Ξενοδοχεία: Για κρατήσεις ξενοδοχείων μέσω του xenodoxeio.gr προσφέρει 10% επιβράβευση αν πληρώσετε με χρεωστική κάρτα και 15% με πιστωτική. Ισχύει για κρατήσεις ως 22/4


Τράπεζα Πειραιώς - yellow

Για αγορές αξίας από 100 ευρώ και άνω στο politikos.gr ή στο πολυκατάστημα POLITIKOS προσφέρει επιβράβευση 20% σε yellows με πιστωτική ή προπληρωμένη κάρτα και 10% με χρεωστική κάρτα.