A- A+
Μηδενικές χρεώσεις για αναλήψεις μετρητών σε όλο τον κόσμο με τα νέα πακέτα της Ν26

Μηδενικές χρεώσεις σε πληρωμές και αναλήψεις στο εξωτερικό με πλήρη ταξιδιωτική ασφάλιση εντός και εκτός της χώρας, προσφέρουν τα premium προϊόντα της Ν26.

Η mobile τράπεζα N26 ενδυναμώνει την παρουσία της στην ελληνική αγορά με το λανσάρισμα των premium προϊόντων της.

Τρία νέα προϊόντα - το N26 You, το N26 Business You και το N26 Metal, είναι πλέον διαθέσιμα για τους έλληνες πελάτες της εταιρείας, επιπλέον του δωρεάν λογαριασμού.

Οι δωρεάν παροχές

Οι κάτοχοι των N26 You και N26 Business You έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιούν πληρωμές και αναλήψεις σε οποιοδήποτε νόμισμα χωρίς χρεώσεις.

Επιπλέον, έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν μεταξύ 5 διαφορετικών χρωμάτων για τη δική τους N26 You Mastercard – Aqua, Rhubarb, Sand, Slate και Ocean – ώστε να ταιριάζει με την προσωπικότητα και τις ανάγκες τους.

Όλα τα πλεονεκτήματα του N26 You, συμπεριλαμβανομένων των αποκλειστικών εκπτώσεων και προσφορών σε συνεργάτες όπως η Booking.com, το Lime και η WeWork, ισχύουν και για το N26 Business You, ένα προϊόν ειδικά σχεδιασμένο για ελεύθερους επαγγελματίες και αυτό-απασχολούμενους.

Το N26 Business You επιτρέπει στους κατόχους του να διαχωρίζουν έσοδα και έξοδα που σχετίζονται με τη δουλειά, με επιπλέον επιστροφή χρημάτων της τάξεως του 0.1% σε όλες τους τις συναλλαγές με την N26 Business Mastercard.

Το N26 You και το N26 Business You είναι διαθέσιμα στην τιμή των €9.90 το μήνα, ενώ το N26 Metal στην τιμή των €16,90 το μήνα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα καρτών της N26, επισκεφτείτε το https://n26.com/en-eu/plans.