A- A+
Με όφελος ως 20% οι νέες προσφορές έξτρα επιβράβευσης στις αγορές με κάρτα

Νέες προσφορές ενισχυμένης επιβράβευσης για αγορές με την κάρτα σας σε επιλεγμένες επιχειρήσεις προσφέρουν αυτήν την περίοδο οι τράπεζες.

Έτσι, κάνετε τα ψώνια στις επιχειρήσεις που σας ενδιαφέρουν και παίρνετε πίσω έως και το 12% της αξίας της συναλλαγής.

Η ανταμοιβή αυτή μπορεί να εξαργυρωθεί σε επόμενες αγορές στους συνεργάτες του εκάστοτε προγράμματος επιβράβευσης, πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου.

Όλες οι ενεργές προσφορές

Αναλυτικότερα, αυτήν την περίοδο οι προσφορές ενισχυμένης επιβράβευσης ανά τράπεζα είναι οι εξής:

  • Alpha Bonus


- ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ

1. Κερδίσετε δώρο από 10.000 έως 25.000 Bonus πόντους (20 έως 50 ευρώ αντίστοιχα), αγοράζοντας ηλεκτρικές σκούπες Bosch για το σπίτι. Ισχύει έως 10/6


2. Σε κάθε αγορά ψυγείου, πλυντηρίου, φούρνου και εντοιχιζόμενης συσκευής Samsung κερδίζετε 40 bonus πόντους ανά 1 ευρώ αγορών. Ισχύει έως 10/6

3. Για αγορές από το φυσικό κατάστημα ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ στο αεροδρομιο της Αθήνας κάθε Κυριακή την περίοδο από 15/5 έως 31/10 κερδίζετε 5πλάσιους Bonus πόντους από το κανονικό.


ADVERTISEMENT


  • Eurobank - €πιστροφή

- ΠΛΑΙΣΙΟ

Κερδίστε το 20% της αξίας της συναλλαγής σας αγοράζοντας laptops, εκτυπωτές και πολυμηχανήματα HP, αξίας 99 ευρώ και άνω, με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα Eurobank - Ισχύει έως 26/5


- Hondos Center

Κερδίστε 10% €πιστροφή στις αγορές με πιστωτική κάρτα και 5% €πιστροφή με χρεωστική κάρτα Eurobank, ως και τις 22/5.


- Xenodoxeio.gr

Κερδίστε 10% €πιστροφή στις κρατήσεις ξενοδοχείων που θα κάνετε έως και τις 20/5, πληρώροντας με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα Eurobank.


- Οίκος Εφραίμογλου

Για τον καθαρισμό, τη συντήρηση και τη φύλαξη των χαλιών σας κερδίζετε 12% €πιστροφή, πληρώνοντας με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα Eurobank.

Η προσφορά ισχύει έως και 31/7. Για τον καθαρισμό των χαλιών ισχύει ελάχιστη χρέωση 45€ για την παραλαβή τους από τον χώρο σας.


ADVERTISEMENT


  • Εθνική Τράπεζα - go4more


- ΙΚΕΑ

Αν κάνετε τρεις αγορές 50 ευρώ και άνω στην ΙΚΕΑ έως και τις 15 Αυγούστου με οποιαδήποτε κάρτα της Εθνικής Τράπεζας, θα πάρετε δώρο 6.000 go4more πόντους.


- Ψώνια

Κερδίζετε το 10% της αξίας της συναλλαγής σας σε go4more πόντους για αγορές έως και τις 16/5 στις ακόλουθες επιχειρήσεις:

  • Καταστήματα 5 Star
  • Nautica.
  • La Martina
  • The Bostonians
  • Trussardi
  • Notos Mega Outlet

  • Τράπεζα Πειραιώς - yellow


- IKEA

Κερδίζετε το 4% της αξίας κάθε συναλλαγής (20 yellows ανά 1 ευρώ) με οποιαδήποτε κάρτα συμμετέχει στο πρόγραμμα yellos - Ισχύει έως 29/5

ADVERTISEMENT