A- A+
Με μηνιαία συνδρομή και δωρεάν παροχές οι καταθετικοί λογαριασμοί της Eurobank για επιχειρήσεις

Στο λανσάρισμα πακέτων με δωρεάν παροχές, αλλά με μηνιαία συνδρομή από 3 ευρώ, προχωρά η Eurobank για επιχειρήσεις και επαγγελματίες με καταθετικό λογαριασμό.

Η τράπεζα δημιούργησε προγράμματα υπηρεσιών και συναλλαγών, με τα οποία αξιοποιείται τεχνολογία αιχμής, διευκολύνεται η καθημερινότητα των πελατών και επιτυγχάνεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια των συναλλαγών.

Πρόκειται για τα προγράμματα με την ονομασία “Advanced for Business” και “Classic for Business”, τα οποία διατίθενται με μηνιαία συνδρομή 7 και 3 ευρώ αντίστοιχα και περιλαμβάνουν εκτός των άλλων την εκτέλεση συναλλαγών χωρίς κόστος.

Πώς θα γίνει η μετάβαση

Η εισαγωγή των νέων προγραμμάτων, θα αντικαταστήσει τον μέχρι τώρα τρόπο συνεργασίας σας με διατήρηση βεβαίως των υφιστάμενων λογαριασμών όψεως.

Για την απρόσκοπτη μετάβαση στο νέο σύστημα, όλοι οι λογαριασμοί όψεως των πελατών μας θα συνδεθούν αυτόματα στο νέο πρόγραμμα υπηρεσιών “Classic for Business”, για επιχειρήσεις και επαγγελματίες.

Εφόσον συμφωνείτε με την σύνδεση του ή των λογαριασμών σας όψεως με το πακέτο “Classic for Business”, δεν απαιτείται να κάνετε κάτι.

Η σύνδεση αυτή θα πραγματοποιηθεί αυτόματα την 8/1/2021 με απευθείας χρέωση του ή των λογαριασμών σας όψεως, με το ποσό της μηνιαίας συνδρομής του συγκεκριμένου πακέτου, παρέχοντάς σας αυτομάτως πρόσβαση στις υπηρεσίες του πακέτου.

Στη συνέχεια η χρέωση αυτή θα γίνεται την 1η εργάσιμη κάθε επόμενου ημερολογιακού μήνα.

Εάν έχετε αντίρρηση, κάτι που είναι καθ’ όλα σεβαστό, θα πρέπει να ενημερώσετε το κατάστημα συνεργασίας σας το αργότερο μέχρι και τις 8/1/2021, ώστε να υλοποιηθούν οι απαιτούμενες ενέργειες για το κλείσιμο των λογαριασμών όψεως. 

Οι παροχές ανά πακέτο

Αναλυτικότερα, τα χαρακτηριστικά των δύο νέων προγραμμάτων είναι τα εξής:

  • Advanced for Business

Το πρόγραμμα προσφέρεται με μηνιαία συνδρομή ύψους 7€.

Περιλαμβάνει τη διαχείριση των λογαριασμών όψεως με σύγχρονα και ασφαλή μέσα ηλεκτρονικής τραπεζικής, την έκδοση χρεωστικής κάρτας με τα οφέλη του προγράμματος «€πιστροφή», πρόσθετο μηχανισμό ελέγχου των συναλλαγών με προσωπική ειδοποίηση κάθε φορά που γίνεται κίνηση στο λογαριασμό και έναν αριθμό τραπεζικών συναλλαγών και υπηρεσιών κάθε μήνα, για τις οποίες οι πελάτες μας δεν θα επιβαρύνονται ξεχωριστά.

Μέσω των λογαριασμών όψεως θα προσφέρεται, εκτός από τις παραπάνω αναφερόμενες υπηρεσίες και δυνατότητες, δωρεάν έκδοση ενός καρνέ επιταγών ανά μήνα και όλο το εύρος των πράξεων πληρωμής που προβλέπει η ως άνω ευρωπαϊκή οδηγία της PSD2, με δωρεάν δυνατότητα πραγματοποίησης οκτώ πράξεων πληρωμής και οκτώ εξερχομένων εμβασμάτων μηνιαίως μέσω εναλλακτικών δικτύων καθώς επίσης και οκτώ εισερχομένων εμβασμάτων μηνιαίως.

  • Classic for Business

Προβλέπεται μια μηνιαία συνδρομή της τάξεως των 3 ευρώ.

Περιλαμβάνει τη διαχείριση των λογαριασμών όψεως, την έκδοση χρεωστικής κάρτας με τα οφέλη του προγράμματος «€πιστροφή», πρόσθετο μηχανισμό ελέγχου των συναλλαγών με προσωπική ειδοποίηση κάθε φορά που γίνεται κίνηση στο λογαριασμό, την έκδοση ενός καρνέ επιταγών ανά έτος μέσω e-Banking και έναν αριθμό τραπεζικών συναλλαγών και υπηρεσιών κάθε μήνα χωρίς επιπλέον χρέωση.

Τα χαρακτηριστικά και οι παροχές των δύο πακέτων συνοψίζονται στον ακόλουθο πίνακα: