A- A+
Mastercard: Δώρο διακοπές στη Disneyland μέσω Alpha Bank
Κλήρωση με έπαθλο διακοπές στην Disneyland στο Παρίσι διοργανώνει η Mastercard για τους κατόχους όλων των καρτών Alpha Bank που φέρουν το σήμα της.

Συγκεκριμένα, κάθε μήνα 2 τυχερές συναλλαγές θα κερδίζουν ένα Σαββατοκύριακο για 4 άτομα στην Disneyland Paris, με όλα τα έξοδα πληρωμένα.

Πώς παίρνετε μέρος

Πραγματοποιήστε τις αγορές σας με τη χρεωστική ή πιστωτική κάρτα σας Alpha Bank Bonus Mastercard® από 1.3.2019 έως 31.10.2019 και ενημερωθείτε άμεσα, εάν είστε ένας από τους δύο τυχερούς του μήνα.

Επιπλέον oι συναλλαγές όλων των μηνιαίων κληρώσεων συμμετέχουν αυτόματα στην μεγάλη κλήρωση για να ζήσετε από κοντά την Χριστουγεννιάτικη γιορτή της Disneyland στο Παρίσι.

Το έπαθλο του κάθε πακέτου φιλοξενίας του Μικρού και Μεγάλου Διαγωνισμού περιλαμβάνει:

α) Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης (economy class) μετ ́ επιστροφής για Αθήνα -Παρίσι και μεταφορές από / προς το αεροδρόμιο.

β) Δύο (2) διανυκτερεύσεις σε μονόκλινο/δίκλινο/τρίκλινο/τετράκλινο δωμάτιο σε ξενοδοχείο τεσσάρων (4) αστέρων με πρωινό.

γ) Εισιτήρια για τρεις (3) ημέρες, για τον νικητή και τους δηλωθέντες συνοδούς του για τα δύο θεματικά πάρκα της Disneyland.

δ) Ταξιδιωτική Ασφάλιση για τον νικητή και τους συνοδούς του από και προς Αθήνα κατά τα επιλεγέντα δρομολόγια.

ε) Κουπόνια φαγητού και ποτού για τις τρεις ημέρες

στ) VIPεισιτήρια για απευθείας είσοδο (χωρίς αναμονή στην ουρά) και

ζ) ειδικά για τον Μεγάλο Διαγωνισμό, πέρα όλων των ανωτέρω, στο έπαθλο περιλαμβάνεται και η συμμετοχή στις Χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες της «Disneyland Paris» μαζί με τους ήρωες της Disney.