A- A+
Ξεκίνησε η μάχη των προσφορών στα σχολικά είδη - Όφελος ως 20% με κάρτα

Η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς πλησιάζει και οι τράπεζες λάνσαραν ήδη τις πρώτες προσφορές ενισχυμένης επιβράβευσης για τους κατόχους των καρτών τους.

Ειδικότερα, από το Σάββατο 22 Αυγούστου οι νέες προσφορές που εξασφαλίζουν στον κάτοχο της κάρτας όφελος έως και 20% για αγορές σε συγκεκριμένα καταστήματα.

Μπορείτε να ανακαλύψετε όλες τις προσφορές επιβράβευσης στο εργαλείο του Moneyonline, επιλέγοντας «ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΙΔΗ» στην κατηγορία δαπάνης και να δείτε το όφελός σας από όλες τις κάρτες.

Οι ενεργές προσφορές

Αναλυτικότερα, οι ενεργές προσφορές είναι οι εξής:

Πραγματοποίησε τις αγορές της νέας σχολικής χρονιάς, από 21/08/20 έως και 15/09/20, στα καταστήματα Public ή στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.public.gr, με κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς και κέρδισε:

  • 20 yellows ανά 1 ευρώ αγορών με πιστωτικές και προπληρωμένες κάρτες
  • 10 yellows ανά 1 ευρώ αγορών με χρεωστικές κάρτες

Τα yellows αυτά αντιστοιχούν σε όφελος 4% και 2% αντίστοιχα σε κάθε συναλλαγής σας.

Κάντε τις αγορές σας εδώ


  • Κάρτες Visa όλων των τραπεζών - Skroutz

Χρησιμοποιώντας την κάρτα σας Visa, οποιασδήποτε τράπεζας, από τη Δευτέρα, 24 Αυγούστου έως και την Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2020 κερδίζετε 20% έκπτωση σε αγορές σχολικών ειδών από το καλάθι του Skroutz.

Σε κάθε περίπτωση ισχύει ημερήσιο όριο έκπτωσης 40 ευρώ ανά χρήστη που αντιστοιχεί σε αγορές αξίας 200 ευρώ από το καλάθι του Skroutz.

Για μεγαλύτερες αγορές μπορείτε είτε να χρησιμοποιήσετε άλλο χρήστη ή να κάνετε τα ψώνια σας σε διαφορετικές ημέρες για πετύχετε την έκπτωση του 20%.



  • Eurobank - €πιστροφή - Jumbo

Βρείτε ό,τι χρειάζεστε για τη νέα σχολική χρονιά αλλά και για κάθε άλλη ανάγκη σας στα καταστήματα Jumbo και στο www.e-jumbo.gr και κερδίστε 5% €πιστροφή.

Η προσφορά ισχύει από 22.08.2020 έως και 12.09.2020 για όλες τις αγορές σας:

  • Από τα καταστήματα Jumbo.
  • Online από το www.e-jumbo.gr

  • Εθνική Τράπεζα - go4more - IKEA, Notos, Moustakas

Tο διάστημα 24/08 έως και 12/09 για κάθε 1 ευρώ αγορών θα κερδίζετε 40 go4more πόντους στις εξής επιχειρήσεις:

Οι πόντοι αυτοί αντιστοιχούν στο 10% της αξίας κάθε συναλλαγής και μπορούν να εξαργυρωθούν σε επόμενες αγορές, πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου.

Επίσης, οι κάτοχοι καρτών της Εθνικής Τράπεζας κερδίζουν το 20% της αξίας της συναλλαγής τους για αγορές Laptop το ίδιο διάστημα από τα καταστήματα Cosmote και Γερμανός.