A- A+
Κρατήσεις ξενοδοχείων με επιβράβευση ως 20% στην κάρτα σας - Οι 3 τράπεζες με προσφορές

Το καλοκαίρι πλησιάζει και τα πλάνα των διακοπών σιγά - σιγά καταστρώνονται, ενώ δεν λείπουν και οι πρώτες εξορμήσεις, κυρίως σε παραθαλάσσιες και νησιωτικές πολιτικές.

Όσοι λοιπόν προγραμματίζουν το επόμενο ταξίδι τους αυτήν την περίοδο στην Ελλάδα, μπορούν να περιορίσουν σημαντικό το κόστος διανομής τους μέσω των προσφορών των τραπεζών.

Σε συνεργασία με ταξιδιωτικά πρακτορεία προσφέρουν στους κατόχους των καρτών τους τη δυνατότητα να κάνουν την κράτησή τους και να πάρουν πίσω ένα μεγάλο ποσοστό της αξίας της.

ADVERTISEMENT

Οι ενεργές προσφορές

Η επιβράβευση αυτή είναι πραγματικό χρήμα, καθώς μπορεί να εξαργυρωθεί σε επόμενες αγορές, πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου.

Για παράδειγμα, αν το ποσοστό ανταμοιβής ανέρχεται σε 20% και η αξία της κράτησής σας διαμορφώνεται σε 500 ευρώ, παίρνετε πίσω 100 ευρώ, που μπορείτε να εξαργυρώσετε για παράδειγμα στο σούπερ μάρκετ ή σε πρατήρια καυσίμων.

Αυτήν την στιγμή 3 τράπεζες έχουν ενεργοποιήσει προσφορές ενισχυμένης επιβράβευσης για όσους χρησιμοποιήσουν τις κάρτες τους, ενώ στο χορό των προσφορών έχει μπει και η Visa.

Πρόκειται για τις εξής:

Εθνική Τράπεζα - Έως 20%

Σε συνεργασία με το online τουριστικό πρακτορείο Ekdromi.gr, προσφέρει στους κατόχους των καρτών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης Go For More επιβράβευση:

- 20% της αξίας της συναλλαγής σας με χρήση πιστωτικής κάρτας
- 10% της αξίας της συναλλαγής σας με χρήση χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας

Το όφελος ανέρχεται σε 80 και 60 πόντους ανά 1 ευρώ αντίστοιχα, που πιστώνονται στο λογαριασμό σας εντός 10 ημερών από την πραγματοποίηση της συναλλαγής.

Επιπλέον, σε επιλεγμένα ξενοδοχεία έχετε δώρο 1 διανυκτέρευση.

Η προσφορά ισχύει για κρατήσεις έως 10 Ιουνίου.


ADVERTISEMENT

Eurobank - 10%

Προσφέρει επιβράβευση 10% για κρατήσεις ξενοδοχείων μέσα από το online τουριστικό πρακτορείο Xenodoxeio.gr.

Η προσφορά ισχύει για κρατήσεις έως και τις 31 Μαίου με οποιαδήποτε χρεωστική ή πιστωτική κάρτα συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή.



Τράπεζα Πειραιώς - Έως 15%

Για κρατήσεις δωματίων έως 24/05 μέσω του ekdromi.gr με κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα yellow, προσφέρει επιβράβευση:

- 15% (75 yellows ανά 1 ευρώ) με πιστωτική ή προπληρωμένη κάρτα

- 5% (25 yellows ανά 1 ευρώ) με χρεωστική κάρτα

Το σύνολο των yellows θα καταχωρηθεί στον λογαριασμό του Μέλους έως και 5 ημέρες μετά την εκκαθάριση της συναλλαγής.

Επιπλέον, κερδίζετε δώρο μία διανυκτέρευση, σε επιλεγμένα ξενοδοχεία, κατόπιν διαθεσιμότητας.


ADVERTISEMENT

Κάρτες Visa - Έως 6%

Πραγματοποιήστε την κράτησή σας, μέσω του Βooking.com, χρησιμοποιώντας τις πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες με το σήμα της Visa, οποιασδήποτε τράπεζας και κερδίστε άμεση έκπτωση στην αξία της κράτησής σας.

Η έκπτωση κυμαίνεται από 3% έως 6%, ανάλογα με το κατάλυμα και ισχύει για κρατήσεις έως 31 Δεκεμβρίου 2024 μέσω του booking.com/6visaeurope για καταλύματα με την ένδειξη «κερδίστε - €xx», με τη χρήση του κωδικού VISABKNG.