A- A+
Και δωροεπιταγές για βενζίνη πέραν των εκπτώσεων για την ασφάλιση του ΙΧ σας

Εντείνεται ο ανταγωνισμός στα συμβόλαια ασφάλισης οχημάτων από τις εταιρείες του κλάδου, που για δέλεαρ εκτός των μειωμένων τιμών προσφέρουν και δώρα σε είδος.

Πριν λίγες ημέρες η Interamerican μέσω της σειράς προϊόντων anytime ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει σε όλα τα νέα συμβόλαια διάρκειας 6 ετών και άνω, μία δωροεπιταγή αξίας έως 20 ευρώ για αγορά καυσίμων στα πρατήρια Shell.

Παράλληλα, συνεχίζει τη διάθεση όλων των προγραμμάτων της με έκπτωση 15% λόγω της κρίσης του κορωνοϊού, επιδοτώντας ουσιαστικά μέρος του κόστους για τους πελάτες της.

Άλλο παράδειγμα επιβράβευσης σε είδος αφορά τα συμβόλαια της .Hellas Direct, που μαζί με την ασφάλιση δίνει δώρο μίλια για το λογαριασμό Miles+Bonus της Aegean Airlines.

Έτσι, ο πελάτης της κερδίζει μαζί με την ασφάλισή του και αεροπορικά εισιτήρια.

Ιδανική περίοδος για ανανεώσεις

Το πιο σημαντικό πάντως πέρα από τα δώρα είναι οι σημαντικές χαμηλότερες τιμές στα ασφάλιστα που δίνονται αυτήν την περίοδο.

Σήμερα, ασφαλιστικές εταιρείες για διάρκειες συμβολαίων ενός χρόνου κάνουν δώρο στα νέα συμβόλαια ακόμη και 3 μήνες ασφαλίστρων. Έτσι, πληρώνετε 9 μήνες και ασφαλίζετε το όχημά σας για 12 μήνες.

Μέχρι σήμερα τουλάχιστον 10 ασφαλιστικές εταιρείες έχουν ανακοινώσει προσφορές που φτάνουν έως και το 43% για όσους επιλέξουν τις επόμενες εβδομάδες να υπογράψουν το νέο τους συμβόλαιο.

Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται και ειδικές προσφορές για συγκεκριμένες κατηγορίες ασφαλισμένων, όπως οι γιατροί, οι νοσηλευτές και όλοι οι εργαζόμενοι στον κλάδο υγείας.

Αναμφίβολα η περίοδος είναι ιδανική για να ανανεώσετε το ασφαλιστήριο συμβόλαιό σας.

Ακόμη κι αν το ισχύον συμβόλαιό σας δεν λήγει άμεσα, μπορείτε από τώρα να κλειδώσετε τα μειωμένα ασφάλιστρα, επιλέγοντας την ημερομηνία που θα ξεκινήσει το νέο σας πρόγραμμα.