A- A+
Κατά 30% έχουν μειωθεί τα ασφάλιστρα για ΙΧ από το 2011 - Online σύγκριση τιμών
Μέση πτώση της τάξης του 30% έχουν καταγράψει τα τελευταία χρόνια τα ασφάλιστρα των αυτοκινήτων, λόγω της αύξησης του ανταγωνισμού μεταξύ των εταιρειών.

Διαδοχικά, όλες οι ασφαλιστικές εταιρείες, έχουν προβεί, από το 2011 μέχρι σήμερα, σε σημαντικές προς τα κάτω αναπροσαρμογές των τιμών στις ασφαλίσεις ζημιών για αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες.

Την ίδια στιγμή οι καταναλωτές έχουν στη διάθεσή τους online εργαλεία για τη σύγκριση των τιμών, τα οποία διευκολύνουν την αναζήτηση της κατάλληλης και φθηνότερης ασφάλισης του οχήματός τους.

Online σύγκριση

Το Moneyonline.gr σε συνεργασία με το insurancemarket.gr, σας δίνει τη δυνατότητα να συγκρίνετε online πάνω από 20 ασφαλιστικές εταιρίες προκείμενου να επιλέξετε εύκολα την καλύτερη ασφάλεια αυτοκινήτου.

Συμπληρώστε τη φόρμα και πάρτε προσφορές σε 1':

Εγγύηση χαμηλότερης τιμής

Με το παραπάνω εργαλείο έχετε τη σιγουριά οτι θα ασφαλιστείτε εύκολα, γρήγορα και στη χαμηλότερη δυνατή τιμή, καθώς οι τιμές που συγκρίνουμε είναι έγκυρες και δεσμευτικές και συμβαδίζουν με το ισχύον τιμολόγιο της αντίστοιχης ασφαλιστικής εταιρείας.

Η εγγύησης χαμηλότερης τιμής από το insurancemarket.gr είναι μία υπόσχεση προς όλους τους πελάτες ότι προσφέρει το χαμηλότερο ασφάλιστρο, που υπάρχει στην αγορά, για κάθε όχημα τιμολογημένο με τις ίδιες παραμέτρους, στην ίδια ασφαλιστική εταιρεία, για τις ίδιες ασφαλιστικές καλύψεις και την ίδια ασφαλιστική περίοδο.

Συγκεκριμένα, σε περίπτωση που αποστείλετε γραπτή προσφορά με χαμηλότερη τιμή από τη δική μας για:

• την ίδια ασφαλιστική εταιρεία
• τις ίδιες καλύψεις
• τα ίδια κριτήρια τιμολόγησης
• την ίδια ασφαλιστική περίοδο
• την ίδια ημερομηνία έναρξης ασφάλισης και
• την ίδια ημερομηνία έκδοσης της προσφοράς

Tο insurancemarket.gr δεσμεύεται ότι θα σας εξασφαλίσει αυτή την χαμηλότερη τιμή.

Η ανταγωνιστική προσφορά που θα αποστείλετε θα πρέπει να φέρει καθαρά τα διακριτικά της ασφαλιστικής εταιρείας και του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή (αν υπάρχει) και τα αναλυτικά στοιχεία τιμολόγησης.