A- A+
Κάντε ανακύκλωση και κερδίστε επιβράβευση από την τράπεζά σας - Νέες συνεργασίες

Επιβράβευση στους κατόχους των καρτών τους που κάνουν ανακύκλωση προσφέρουν πλέον δύο τράπεζες, εξασφαλίζοντάς τους δωρεάν ψώνια σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.

Ο λόγος γίνεται για την πρωτοβουλία «THE GREEN CITY», που αποτελεί το μεγαλύτερο πρόγραμμα ανακύκλωσης στην Ευρώπη και βρίσκεται πλέον σε όλους τους Δήμους της Αττικής.

Τόσο σε κινητά πράσινα σημεία, όσο και σε σταθερές γωνιές σε διάφορους δήμους του Λεκανοπεδίου, μπορείτε να ανακυκλώσετε οικιακά απορρίμματα.

Πώς κερδίζετε

Μέσω αυτής της διαδικασίας κερδίζετε THE GREEN CITY πόντους, τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε σε συνεργαζόμενες με το πρόγραμμα επιχειρήσεις.

Πέραν όμως αυτού, η δράση έχει ξεκινήσει συνεργασία με δύο τράπεζες.

Με τον τρόπο αυτό, μπορείτε να μετατρέψετε τους πόντους από το THE GREEN CITY σε πόντους του προγράμματος επιβράβευσης της τράπεζάς σας.

Στη συνέχεια τους εξαργυρώνετε σε οποιαδήποτε από τις συνεργαζόμενες με την τράπεζα επιχειρήσεις, πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου για τις αγορές που θα κάνετε.

Αυτή η επιλογή διευρύνει σημαντικά τις δυνατότητες ανταμοιβής σας όταν κάνετε ανακύκλωση και δεν περιορίζεται η εξαργύρωσή σας μόνο στους συνεργάτες THE GREEN CITY.

ADVERTISEMENT

Οι δύο τράπεζες

Αναλυτικότερα, τα δύο πιστωτικά ιδρύματα που παρέχουν αυτήν τη δυνατότητα είναι τα εξής:

Alpha Bank - Bonus

Μπορείτε να μετατρέπετε 2.500 πόντους ανακύκλωσης σε 2.500 Bonus πόντους. Αυτό μπορεί να γίνει έως και 2 φορές το μήνα.

Οι 5.000 Bonus πόντοι αντιστοιχούν σε δωρέαν ή με έκπτωση αγορές αξίας 10 ευρώ σε συνεργάτες της Alpha Bank.


Εθνική - go4more

Μπορείτε να μετατρέψετε τους πόντους ανακύκλωσης σε go4more πόντους. Αυτό μπορεί να γίνει με 1.200 πόντους και με 2.400 πόντους.

Αυτοί οι go4more πόντοι αντιστοιχούν σε δωρεάν αγορές ύψους 3 και 6 ευρώ αντίστοιχα.

Συνολικά μπορείτε να κερδίζετε κάθε μήνα έως 6.000 go4more πόντους μέσω αυτής της διαδικασίας, που αντιστοιχούν σε 15 ευρώ.

ADVERTISEMENT

Πώς γίνεται η μετατροπή

Για να κάνετε τη μετατροπή θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την πλατφόρμα του THE GREEN CITY.

Εκεί επιλέγετε είτε το πρόγραμμα Bonus ή το go4more, ανάλογα με την τράπεζα που συνεργάζεστε.

Λαμβάνετε ένα κωδικό, τον οποίο στη συνέχεια πρέπει να εισάγετε σε ειδικό πεδίο στην εφαρμογή για κινητά του εκάστοτε προγράμματος επιβράβευσης της τράπεζάς σας.

Αυτό ήταν! Οι πόντοι ανακύκλωσης μετατράπηκαν σε πόντους του προγράμματος επιβράβευσης και μπορείτε να τους εξαργυρώσετε σε οποιαδήποτε με αυτό συνεργαζόμενη επιχείρηση.