A- A+
Καλοκαιρινές διακοπές με επιβράβευση από την κάρτα σας - Όλες οι προσφορές

Ειδικές προσφορές επιβράβευσης για τα καλοκαιρινά σας ταξίδια προσφέρουν οι τράπεζες στους κατόχους χρεωστικών και πιστωτικών καρτών.

Σε συνεργασία με ταξιδιωτικά γραφεία σας δίνουν τη δυνατότητα να κάνετε online κρατήσεις σε προνομιακές τιμές και ταυτόχρονα να κερδίσετε ενισχυμένη επιβράβευση στην κάρτα σας.

Έτσι, θα μπορείτε να κάνετε δωρεάν αγορές σε επόμενες συναλλαγές σας στους συνεργάτες του προγράμματος επιβράβευσης, στο οποίο συμμετέχει η κάρτα σας.


Δείτε όλες τις προσφορές επιβράβευσης της κάρτα σας - Σύγκριση σε 1΄


Οι προσφορές ανά πρόγραμμα

Αναλυτικότερα, οι προσφορές της περιόδου, ανά πρόγραμμα ανταμοιβής είναι οι εξής:

€πιστροφή - Eurobank

  • xenodoxeio.gr

Ανακαλύψτε ξενοδοχεία για τις καλοκαιρινές σας αποδράσεις στο Xenodoxeio.gr και κερδίστε 5% €πιστροφή, πληρώνοντας με κάρτες της Eurobank.

Η προσφορά ισχύει από 01.07.2020 έως και 20.07.2020 για κρατήσεις από το Xenodoxeio.gr.

Κάντε την κράτησή σας εδώ


  • Euroworld

Κλείστε εισιτήρια, ξενοδοχεία ή πακέτα εκδρομών από το Euroworld, την αποκλειστική ταξιδιωτική υπηρεσία της Eurobank, πληρώστε με τις κάρτες σας και κερδίστε 5% €πιστροφή.

Η προσφορά ισχύει από 22.06.2020 έως και 05.07.2020, όποια κι αν είναι η ημερομηνία που θα κάνετε το ταξίδι σας.

Επιπλέον, μπορείτε να εξοφλήσετε ποσά από 90 ευρώ και πάνω σε έως και 6 άτοκες δόσεις.

Δείτε όλες τις προσφορές του Eurowolrd



go4more - Εθνική Τράπεζα

  • ekdromi.gr

Οφελος 10% στις κρατήσεις τους μέσω του ekdromi.gr και μία διανυκτέρευση δώρο σε επιλεγμένα ξενοδοχεία θα έχουν οι κάτοχοι καρτών της Εθνικής Τράπεζας το επόμενο διάστημα.

Συγκεκριμένα, για κρατήσεις από 2 έως 23 Ιουλίου στα ξενοδοχεία του Ekdromi.gr, ανεξάρτητα από την ημερομηνία που θα πραγματοποιήσετε το ταξίδι σας, θα κερδίζετε το 10% της συναλλαγής σας σε go4more πόντους.

Συγκεκριμένα, για κάθε 1 ευρώ πληρωμής θα κερδίζετε 40 go4more πόντους. Επιπλέον, έχετε 1 διανυκτέρευση δώρο σε επιλεγμένα ξενοδοχεία.

Δείτε ξενοδοχεία και τιμές πακέτων εδώ




yellow - Τράπεζα Πειραιώς

  • Figame.gr

To Figame Group αποτελείται από το Figame.gr, το site κράτησης αεροπορικών εισιτηρίων στην Ελλάδα, το Figamehotels.com που είναι site κράτησης διαμονής, καθώς και από το Figametickets.com, το πληρέστερο site για αγορά εισιτηρίων αθλητικών γεγονότων.

Και στα 3 sites θα βρειτε κορυφαίες υπηρεσίες και εξυπηρέτηση πελατών 24 ώρες την μέρα και 7 ημέρες την εβδομάδα.

Λόγω της συνεργασίας της Τράπεζας Πειραιώς με τα sites κρατήσεων του Figame Group κερδίζετε επιβράβευση πληρώνοντας με τις κάρτες της.

Συγκεκριμένα, θα λαμβάνετε:

  • 5 yellows για κάθε 1€ συναλλαγών με πιστωτικές και προπληρωμένες κάρτες
  • 2 yellows για κάθε 1€ συναλλαγών με χρεωστικές κάρτες


Κάρτες Visa όλων των τραπεζών

'Εκπτωση 15% θα κερδίζουν οι κάτοχοι καρτών Visa σε κάθε τους κράτηση για ενοικίαση αυτοκινήτου αυτό το καλοκαίρι στην εταιρεία Αvis.

Κάντε την κράτηση σας - με χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες Visa - online μέσα απο την μηχανή αναζήτησης ή τηλεφωνικά στο 210 6879800 και σε κάθε σταθμό ενοικίασης Avis.