A- A+
Καλύτερο πρόγραμμα επιβράβευσης σε Ευρώπη και Μέση Ανατολή το Bonus της Alpha Bank
Το πιο επιτυχημένο πρόγραμμα πιστότητας οικονομικού οργανισμού στην Ευρώπη και στη Μέση Ανατολή αναδείχθηκε το Πρόγραμμα Επιβραβεύσεως Συναλλαγών Bonus της Alpha Bank, στο πλαίσιο του θεσμού “The Loyalty Awards 2012”.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η απονομή του αναγνωρισμένου αυτού βραβείου, που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο την 12 Ιουνίου 2012 επιβεβαιώνει σε διεθνές επίπεδο την αναμφισβήτητη επιτυχία του Προγράμματος Bonus.

Συγκεκριμένα, στα έξι έτη λειτουργίας του πέτυχε να προσφέρει στα μέλη του πραγματική επιβράβευση μέσω ενός ισχυρού δικτύου διακεκριμένων επιχειρήσεων στον τομέα της Λιανικής όπως η ΑΒ Βασιλόπουλος, η Aegean, η BP, η Vodafone, η hellas online, τα Πολυκαταστήματα Notos Galleries, η Ηλεκτρονική, η Hertz καθώς και πλήθος άλλων συνεργαζομένων επιχειρήσεων σε όλη την Ελλάδα.

Η Alpha Bank τονίζει ότι ο μεγάλος αριθμός μελών, τα μοναδικά προνόμια, η εξαργύρωση πόντων με ελκυστικές προσφορές, οι πάνω από 1,7 εκατομμύρια εξαργυρώσεις, αλλά και η πρωτότυπη επικοινωνία του συνέβαλαν στην επιτυχία του Προγράμματος.

«Με στόχο πάντα την ικανοποίηση των μελών του, το Πρόγραμμα Bonus θα συνεχίσει να εμπλουτίζεται με νέες συνεργασίες και πρωτοποριακές υπηρεσίες προσφέροντας ουσιαστική επιβράβευση σε όλους όσους το επιλέγουν και συνέβαλαν στην επιτυχία του» σημειώνει η τράπεζα.