A- A+
Κάλεσμα της Alpha Bank στους πελάτες της να ρυθμίσουν τα δάνειά τους - Οι λύσεις
Κάλεσμα στους πελάτες της που αντιμετωπίζουν προβλήματα στην εξυπηρέτηση των δόσεών τους απευθύνει η Alpha Bank, προκειμένου να τα ρυθμίσουν.

Η τράπεζα ισχυρίζεται ότι παρέχει αξιόπιστες και ασφαλείς λύσεις σε πελάτες της, οι οποίοι χρειάζονται διευκόλυνση στην αποπληρωμή των δανειακών τους υποχρεώσεων, δεδομένου ότι έχουν υποστεί σημαντικές μεταβολές στο εισόδημά τους.

Επιπλέον, η Τράπεζα παρέχει λύσεις ειδικά προσαρμοσμένες, τόσο στις ανάγκες ατόμων με σοβαρά προβλήματα υγείας, όσο και ανέργων δανειοληπτών που αντιμετωπίζουν αυξημένα οικονομικά προβλήματα, λόγω της απώλειας των θέσεων εργασίας.

Οι λύσεις ρύθμισης

Οι λύσεις που προσφέρει η Alpha Bank για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές από στεγαστικά δάνεια είναι οι εξής:

1η ΛΥΣΗ: Μείωση μηνιαίας δόσεως έως και 70%

Μπορείτε να μειώσετε τη μηνιαία δόση του στεγαστικού σας δανείου έως και 70% για χρονικό διάστημα έως και 36 μήνες.

Για παράδειγμα, εάν η δόση του δανείου σας είναι σήμερα Ευρώ 500, μπορείτε να τη μειώσετε έως και σε Ευρώ 150!

2η ΛΥΣΗ Πληρωμή μόνο των μηνιαίων τόκων

Μπορείτε να μειώσετε τη μηνιαία δόση του στεγαστικού σας δανείου, καταβάλλοντας κάθε μήνα μόνο τους αναλογούντες τόκους του δανείου σας για χρονικό διάστημα έως και 36 μήνες.

Για παράδειγμα, εάν η δόση του δανείου σας είναι σήμερα Ευρώ 500, εκ της οποίας Ευρώ 200 αναλογούν σε τόκους, μπορείτε κάθε μήνα να καταβάλλετε μόνο τους αναλογούντες τόκους.

3η ΛΥΣΗ Επιμήκυνση της διάρκειας του δανείου

Ως μακροπρόθεσμη επιλογή, μπορείτε να αυξήσετε τη διάρκεια του δανείου σας με ανώτατη διάρκεια από την πρώτη εκταμίευση τα 40 έτη.

Εάν η ηλικία σας δεν το επιτρέπει, υπάρχει η δυνατότητα να συμβληθεί στο δάνειο νεότερος εγγυητής, ώστε να είναι εφικτή η μεγαλύτερη επιμήκυνση του δανείου.

Η επιμήκυνση μπορεί να συνδυαστεί και με τις ανωτέρω επιλογές, ώστε να επιτύχετε τη μείωση που επιθυμείτε.

Για άνεργους δανειολήπτες ή άτομα με σοβαρά προβλήματα υγείας παρέχονται ειδικά προσαρμοσμένες λύσεις και επιπλέον δυνατότητες διευθετήσεως οφειλών.

Αρκεί να προσκομίσετε Βεβαίωση Ανεργίας ή Ιατρική Γνωμάτευση.