A- A+
Υπολογίστε online την ανταμοιβή των καρτών της Τρ. Πειραιώς
Ένα νέο online εργαλείο μέσω των οποίων οι κάτοχοι καρτών της Τράπεζας Πειραιώς μπορούν να υπολογίσουν την ανταμοιβή που κερδίζουν από τις συναλλαγές τους, δημιούργησε η Τράπεζα Πειραιώς.

Πρόκειται για ένα πολύ χρήσιμο υπολογιστή, καθώς τόσοι οι υφιστάμενοι κάτοχοι καρτών όσο και οι ενδιαφερόμενοι για νέα κάρτα μπορούν να βρουν το όφελός τους και να επιλέξουν το σωστό προϊόν.

Μεταβείτε στη σελίδα με το online εργαλείο

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία της εφαρμογής, ο κάτοχος της κάρτας εισάγει τα έξοδα που πραγματοποιεί κάθε μήνα και υπολογίζει τους πόντους που μαζεύει στο εκάστοτε πρόγραμμα επιβράβευσης.


Οι κάρτες της Πειραιώς

Οι πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς που είναι συνδεδεμένες με προγράμματα επιβράβευσης είναι οι εξής:

- Olympiacos F.C. MasterCard & Gold

Κερδίστε πόντους, με την χρήση της πιστωτικής κάρτας σας Olympiacos F.C. MasterCard & Gold και ζήστε μοναδικές εμπειρίες με την αγαπημένη σας ομάδα ποδοσφαίρου.

- Olympiacos B.C. World MasterCard & Gold

Κερδίστε πόντους, σε κάθε συναλλαγή σας, με την κάρτα σας Olympiacos B.C. World MasterCard & Gold και ζήστε μοναδικές εμπειρίες με την αγαπημένη σας ομάδα μπάσκετ.

- Panathinaikos F.C. Visa

Κερδίστε "τριφύλλια", σε κάθε συναλλαγή σας, με την πιστωτική κάρτα σας Panathinaikos F.C. Visa και ζήστε μοναδικές εμπειρίες με την αγαπημένη σας ομάδα.

- AB Plus MasterCard

Συγκεντρώστε AB Plus πόντους από την χρήση της κάρτας σας AB Plus MasterCard και κερδίστε επιταγές έκπτωσης ΑΒ Plus.

- Miles & More World MasterCard

Κερδίστε μίλια, σε οποιαδήποτε συναλλαγή σας, με την πιστωτική κάρτα Miles & More World MasterCard και απολαύστε τα μοναδικά προνόμια του προγράμματος Miles & More.

- Aris B.C. MasterCard

Κερδίστε πόντους, σε κάθε συναλλαγή σας, με την κάρτα σας Aris BC MasterCard και ζήστε μοναδικές εμπειρίες με την αγαπημένη σας ομάδα μπάσκετ.