A- A+
International Life: Νέα προγράμματα ασφάλισης σκαφών
Ευελιξία, ποιότητα, οικονομία και ασφάλεια προσφέρουν τα 2 νέα προγράμματα ασφάλισης σκαφών αναψυχής “Yacht Secure” και “Yacht Exclusive” της International Life.

Όπως αναφέρει η εταιρεία στην ανακοίνωσή της, τα οικονομικά ασφάλιστρα αποτελούν το κύριο χαρακτηριστικό των 2 νέων προγραμμάτων και σε συνδυασμό με την αξιοπιστία και το εύρος των καλύψεων, τη δυνατότητα πρόσθετων εκπτώσεων, την άμεση έκδοση των συμβολαίων και την άμεση εξυπηρέτηση σε περίπτωση ζημιάς τα καθιστούν από τα πλέον ανταγωνιστικά προγράμματα της αγοράς.

Τα “Yacht Secure” και “Yacht Exclusive” προσαρμόζονται στις αυξημένες απαιτήσεις των κατόχων σκαφών αναψυχής και έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να εξασφαλιστεί το σκάφος, οι τρίτοι και η περιουσία τους, αλλά και ο ιδιοκτήτης, η οικογένειά του και οι επιβάτες του με μία σειρά καλύψεων.

Οι καλύψεις

Το “Yacht Secure” περιλαμβάνει την υποχρεωτική ασφάλιση αστικής ευθύνης έναντι τρίτων (Ν.2743/99) κατά την διάρκεια της μετακίνησης και κυκλοφορίας στη θάλασσα, για το τρίπτυχο Απώλεια Ζωής και Σωματικές βλάβες (€300.000), Υλικές Ζημιές (€150.000) και Θαλάσσια Ρύπανση (€90.000).

Το πρόγραμμα καλύπτει την πλειοψηφία των ιδιωτικών ή επαγγελματικών σκαφών αναψυχής, όπως μηχανοκίνητα, ιστιοπλοϊκά, ενοικιαζόμενα με πλήρωμα, jet ski, επαγγελματικά ημερόπλοια, μη μηχανοκίνητα, σωστικά, ενοικιαζόμενα με πλήρωμα κλπ.

Το “Yacht Exclusive” αποτελεί ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών κι απευθύνεται στους ιδιοκτήτες μηχανοκίνητων και ιστιοπλοϊκών ιδιωτικής χρήσης σκαφών (εκτός Jet Ski). Το πρόγραμμα προσφέρει ασφάλιση Αστικής Ευθύνης, αλλά και προστασία για το σκάφος από ένα πλούσιο εύρος απρόβλεπτων κινδύνων που μπορούν να συμβούν τόσο μέσα στην θάλασσα όσο και έξω από αυτή.

Συγκεκριμένα προβλέπεται ασφαλιστική κάλυψη ιδίων ζημιών του σκάφους που μπορούν να προκληθούν από Καιρικά Φαινόμενα (κακοκαιρία, κεραυνός κλπ), Προσάραξη, Βύθιση, Ημιβύθιση, Πρόσκρουση – Σύγκρουση, Ζημιές από φορτοεκφόρτωση εφοδίων, Αμέλεια του πληρώματος, καθώς και επιπλέον κάλυψη για ολική κλοπή, μερική κλοπή, κακόβουλες πράξεις, πειρατεία, φωτιά, ηφαιστειακή έκρηξη, σεισμός κι έκρηξη

Και τα 2 προγράμματα παρέχουν τη δυνατότητα επέκτασης της ασφαλιστικής κάλυψης με την προσθήκη προαιρετικών καλύψεων, διαμορφώνοντάς τα σε ευέλικτες επιλογές.

Ο Γενικός Διευθυντής της International Life, κ. Γιάννης Μπράβος, υπογράμμισε τον εμπλουτισμό του προϊοντικού portfolio της εταιρείας με τα δύο νέα προγράμματα:

«Η International Life συνεχίζει δυναμικά την παρουσία της στον Κλάδο Ασφάλισης Σκαφών Αναψυχής, δημιουργώντας τα προγράμματα Yacht Secure και Yacht Exclusive. Προτεραιότητα μας είναι να προσφέρουμε 2 ευέλικτα προϊόντα, με ιδιαιτέρως χαμηλό ασφάλιστρο, προκειμένου να αποτελούν μια ολοκληρωμένη και ταυτόχρονα προσιτή λύση στους ιδιοκτήτες των σκαφών αναψυχής».