A- A+
Ειδικές προσφορές από τις τράπεζες για την ασφάλιση του οχήματός σας - Τι κερδίζετε

Ειδικά προνόμια, εκπτώσεις και επιβράβευση προσφέρουν οι τράπεζες αυτήν την περίοδο σε όσους πελάτες τους αποκτήσουν από εκείνες προγράμματα ασφάλισης του οχήματός τους.

Πρόκειται για προϊόντα που διαθέτουν σε συνεργασία με ασφαλιστικές εταιρείες, τα οποία όμως διατίθενται μέσω των δικών τους υπηρεσιών ηλεκτρονικής τραπεζικής.


Εργαλείο: Συγκρίνετε σε 1΄ όλα τα προγράμματα ασφάλισης της αγοράς



Όλες οι προσφορές

  • Alpha Bank

Διαθέτει προγράμματα ασφάλισης οχημάτων από μόλις 10 ευρώ το μήνα για νέες αιτήσεις που θα υποβληθούν τον Οκτώβριο.

Επιπλέον υπάρχει ανταποδοτικότητα με το πρόγραμμα επιβράβευσης χιλιομέτρων «Οδηγώ λίγο, Πληρώνω λίγο», με επιπλέον έκπτωση έως και 20% στην ανανέωση του συμβολαίου.

Αποκτάτε άμεσα το πρόγραμμά σας με χρήση κάρτας ή μέσω του myAlpha Web, ενώ αν έχετε πιστωτική κάρτα εξοφλείτε τα ασφάλιστρα σε έως 12 άτοκες δόσεις..

Παράλληλα, για κάθε 1 ευρώ ασφαλίστρου κερδίζετε 4 Bonus πόντους, μέσω του προγράμματος επιβράβευσης της τράπεζας.


ADVERTISEMENT


  • Eurobank

Για νέες ασφαλίσεις έως και τις 31 Οκτωβρίου και ανάλογα με τη διάρκεια του συμβολαίου η Eurobank δίνει δώρο:

  • 20 ευρώ €πιστροφή σε 12μηνο συμβόλαιο
  • 10 ευρώ €πιστροφή σε 6μηνο συμβόλαιο

Τα ευρώ €πιστροφή θα πιστωθούν σε ενεργή πιστωτική ή χρεωστική κάρτα του προγράμματος έως και τις 22.11.2021 και θα ισχύουν για ένα 1 έτος από την ημερομηνία πίστωσής τους.

Για να κλείσετε το νέο σας συμβόλαιο μεταβείτε στην ειδική φόρμα της Eurobank.


  • Εθνική Τράπεζα

Προσφέρει 10% επιβράβευση στις κάρτες των πελατών της που θα αποκτήσουν έως και το τέλος του έτους συμβόλαια για οχήματα αξίας έως 25.000 ευρώ, μέσω των προγραμμάτων Auto Protect Κλασικό και Auto Protect Έξτρα.

Συγκεκριμένα, αν η αγορά γίνει μέσω του e-banking ή του Mobile Banking της Εθνικής Τράπεζας, ο πελάτης θα κερδίζει πέραν της μόνιμης επιβράβευσης των 2 πόντων ανά ευρώ ασφαλίστρου, επιπλέον 40 πόντους go4more.

Ειδιικά για τους συνδρομητές της COSMOTE, θα διενεργηθεί κλήρωση που θα αναδείξει 3 τυχερούς, οι οποίοι θα κερδίσουν από ένα iPhone 13 Pro Max Dual 5G 512GB.