A- A+
Είδη υγιεινής με 20% επιβράβευση στα Praktiker πληρώνοντας με κάρτες της Eurobank

Επιβράβευση 20% προσφέρει η Eurobank στους κατόχους των καρτών της που θα επιλέξουν τα καταστήματα Praktiker για την ανακαίνιση του μπάνιου τους.

Η προσφορά ισχύει για αγορές που θα πραγματοποιηθούν το διάστημα από 18.04.2023 έως και 30.04.2023 στις κατηγορίες επιτοίχιων / επιδαπέδιων λεκανών και νιπτήρων μπάνιου:

Οι αγορές μπορούν να γίνουν:

- Από τα καταστήματα Praktiker

- Online από το praktiker.gr

- Τηλεφωνικά στο 2109940000

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να χρησιμοποιήσετε χρεωστική ή πιστωτική κάρτα Eurobank που συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή.

Οι εξαιρέσεις

Η ενέργεια 20% €πιστροφή δεν ισχύει:

- Όταν η χρέωση γίνεται μερικά ή σε περισσότερες από μία κάρτες Eurobank, δηλαδή εάν το συνολικό ποσό του προϊόντος δεν εξοφληθεί εξ ολοκλήρου με μία κάρτα Eurobank που συμμετέχει στο Πρόγραμμα.

- Όταν πραγματοποιείται εξαργύρωση των διαθέσιμων ευρώ €πιστροφή παράλληλα με την αγορά.

- Σε συνδυασμό με τη χρήση εκπτωτικών καρτών / κουπονιών ή οποιασδήποτε άλλης έκπτωσης, εκτός από τυχόν μείωση τιμής που προσφέρεται από τα Praktiker στο πλαίσιο προσφορών, η οποία αναγράφεται ευκρινώς ως τελική τιμή προσφοράς με διακριτή διαγραφή της αρχικής τιμής.

- Για αγορές χονδρικής που πραγματοποιούνται με μειωμένο ή μηδενικό ΦΠΑ.

- Για αγορές μέσω paypal, με δόσεις μέσω του προγράμματος δόσεων «Δ-ΟΣΗ ΘΕΛΕΙΣ», με χρήση της υπηρεσίας IRIS ή αντικαταβολής με μετρητά