A- A+
Οι 4 ενεργές προσφορές για αγορά πετρελαίου θέρμανσης με ενισχυμένη επιβράβευση στην κάρτα

Καθώς ο καιρός κρυώνει και αυξάνονται οι ανάγκες θέρμανσης, οι τράπεζες σε συνεργασία με πρατήρια καυσίμων έχουν ενεργοποιήσει προσφορές ενισχυμένης επιβράβευσης για προμήθεια πετρελαίου.

Με τον τρόπο αυτό οι πελάτες τους παίρνουν πίσω ένα μεγαλύτερο από το κανονικό ποσοστό της αξίας της συναλλαγής, το οποίο μπορούν στη συνέχεια να εξαργυρώσουν σε οποιοδήποτε συνεργάτη της τράπεζας, πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου.

Οι 4 ενεργές προσφορές

Αναλυτικότερα, αυτήν την περίοδο είναι ενεργοποιημένες τρεις προσφορές ενισχυμένης επιβράβευσης για τους κατόχους των καρτών τριών τραπεζών.

Πρόκειται για τις εξής:

- Alpha Bonus

Σε κάθε αγορά πετρελαίου θέρμανσης άνω των 400 ευρώ σε επιλεγμένα πρατήρια BP, η Alpha Bank πέραν της μόνιμης επιβράβευσης θα δίνει δώρο στους πελάτες της 10.000 Bonus πόντους.

Οι πόντοι αυτοί αντιστοιχούν σε αγορές ελάχιστης αξίας 20 ευρώ και δίνονται ανεξάρτητα από τον τύπο της κάρτας που θα χρησιμοποιηθεί.

Αρκεί να συμμετέχει στο πρόγραμμα Bonus και η αγορά να γίνει έως και τις 15 Δεκεμβρίου


ADVERTISEMENT


- go4more - Εθνική Τράπεζα

Για παραγγελίες 300 ευρώ και άνω από επιλεγμένα πρατήρια AVIN κερδίζετε με τις κάρτες της τράπεζας επιβράβευση:

- 6% της αξίας της συναλλαγής σε go4more πόντους με χρήση πιστωτικής κάρτας

- 3% με χρήση χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας

Η προσφορά ισχύει για παραγγελίες έως και τις 30 Νοεμβρίου.


- Eurobank - €πιστροφή

Για προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης τουλάχιστον 400 λίτρων από πρατήρια ελίν, η Eurobank προσφέρει επιβράβευση σε 3% επί της αξίας της συναλλαγής.

Αρκεί η αγορά να πραγματοποιηθεί το αργότερο έως και τις 11 Δεκεμβρίου.

Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά για τηλεφωνικές παραγγελίες στα 2106241600 και 8011180211 και μόνο για παραδόσεις εντός Αττικής, με χρήση οποιασδήπτε κάρτας Eurobank συμμετέχει στο πρόγραμμα €πιστροφή.


- yellow - Τράπεζα Πειραιώς

Για παραγγελίες πετρελαίου αξίας 500 ευρώ και άνω από επιλεγμένα πρατήρια Shell, κερδίζετε με τις κάρτες της τράπεζας επιβράβευση:

- 6% σε yellows, με πιστωτική ή προπληρωμένη κάρτα
- 3% σε yellows, με χρεωστική κάρτα

Η προσφορά ισχύει έως 30 Νοεμβρίου.

ADVERTISEMENT

Βρείτε πόσα θα κερδίσετε από την κάρτα σας

Φυσικά επιβράβευση μπορείτε να κερδίσετε από όλες τις κάρτες των τραπεζών. Αρκεί να επιλέξετε ένα πρατήριο με το οποίο συνεργάζεται η τράπεζά σας.

Μπορείτε εύκολα να βρείτε το ακριβές σας κέρδος, ανάλογα με την αξία της παραγγελίας, κάνοντας χρήση του εργαλείου του Moneyonline.

Επιλέξτε στην κατηγορία δαπάνης «ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ» για να βρείτε το όφελος από την κάρτα σας ή να συγκρίνετε όλα τα προγράμματα επιβράβευσης της αγοράς.