A- A+
Η Τρ. Πειραιώς πληρώνει την ιδανική ημέρα σου - Κλήρωση
Την ευκαιρία να κερδίσουν την ιδανική ημέρα διασκέδασης έχουν οι κάτοχοι όλων των καρτών της Τράπεζας Πειραιώς, μέσω μίας νέας ενέργειας σε συνεργασία με το αθηνόραμα Club.

Οι πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς δίνουν την ευκαιρία σε 15 τυχερούς να ζήσουν μια μοναδική «ημερήσια εμπειρία», διαμορφώνοντας οι ίδιοι το δώρο τους.

Οι νικητές θα επιλέξουν οι ίδιοι υπηρεσίες ψυχαγωγίας και διασκέδασης, αξίας μέχρι 1.500 ευρώ, που θα τις απολαύσουν με την παρέα ή την οικογένειά τους.

Η συμμετοχή

Πραγματοποίησε τις αγορές σου από 15/11/2015 έως και 15/1/2016 με οποιαδήποτε κάρτα Τράπεζας Πειραιώς και δήλωσε συμμετοχή στο διαγωνισμό, συμπληρώνοντας τη Φόρμα Συμμετοχής.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή σου στο διαγωνισμό αποτελεί να είσαι μέλος του αθηνόραμα Club.

Κάθε αγορά αντιστοιχεί σε μία συμμετοχή στην κλήρωση. Αν ανανεώσεις την κάρτα μέλους αθηνόραμα Club κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού με χρέωση κάρτας Πειραιώς, θα λάβεις επιπλέον 5 συμμετοχές στην κλήρωση του διαγωνισμού.

Η κλήρωση

Κατόπιν κλήρωσης, 15 τυχεροί θα επιλέξουν οι ίδιοι υπηρεσίες ψυχαγωγίας και διασκέδασης εντός Αττικής, αξίας μέχρι €1.500.

Οι δραστηριότητες θα πρέπει να πραγματοποιηθούν εντός ενός 24ωρου, που θα έχει την ευχέρεια να επιλέξει ο κάθε νικητής, μέχρι 31/5/16.

Αν δεν είσαι μέλος του αθηνόραμα Club, μπορείς να αποκτήσεις την κάρτα μέλους μέσω του www.athinoramaclub.gr, με χρέωση οποιασδήποτε κάρτας της Τράπεζας Πειραιώς, στην προνομιακή ετήσια συνδρομή των €8, αντί των €25.