A- A+
HSBC: Πρόγραμμα επιβράβευσης για debit cards
Ένα νέο πρόγραμμα επιβράβευσης για τους κατόχους των χρεωστικών της καρτών δημιούργησε η HSBC, προσφέροντας μοναδικές προσφορές για αγορές και πλούσια δώρα μέσω κληρώσεων.

Ο λόγος γίνεται για το πρόγραμμα επιβράβευσης Stars, που δημιουργήθηκε από την HSBC αποκλειστικά για τους κατόχους των χρεωστικών της καρτών.

Δύο τύποι επιβράβευσης

Μέσω του νέου προγράμματος, οι πελάτες της τράπεζας κερδίζουν διπλά, ανάλογα με τη χρήση της κάρτας τους. Συγκεκριμένα:

  • Εκπτωτικά κουπόνια

Κερδίστε εκπτώσεις 10% - 30% σε όλους τους προσεκτικά επιλεγμένους συνεργάτες της τράπεζας, απλά και μόνο χρησιμοποιώντας τη χρεωστική κάρτα για συγκεκριμένο ύψος αγορών μέσα στο προκαθορισμένο χρονικό διάστημα.

Η τράπεζα ενημερώνει τον πελάτη της μέσω SMS, για τους στόχους στη χρήση της χρεωστικής του κάρτας για το συγκεκριμένο μήνα.

Κατόπιν, ανάλογα με τον στόχο που θα επιτυγχάνετε κάθε μήνα, θα λαμβάνετε κουπόνι (voucher) με έκπτωση 10%, 20% ή 30% στους επιλεγμένους συνεργάτες της τράπεζας.

Τις εκπτώσεις θα μπορείτε να τις εξαργυρώσετε όχι μόνο σε έναν, αλλά σε όλους τους συνεργάτες του προγράμματος, για έναν ολόκληρο μήνα. Δείτε τους συνεργάτες του προγράμματος

  • Κληρώσεις με δώρα

Με κάθε χρήση της χρεωστικής κάρτας συλλέγετε αυτομάτως αστέρια (Stars), που σας δίνουν δικαίωμα να διεκδικήσετε μοναδικά δώρα σε κληρώσεις, μόνο για τα μέλη του προγράμματος.

Όσο περισσότερα αστέρια συλλέγετε τόσο περισσότερες πιθανότητες έχετε να κερδίσετε ένα από τα μεγάλα δώρα, επιλεγμένα ειδικά για εσάς.

Τα μέλη του προγράμματος Stars κατατάσσονται με βάση το ιστορικό αγορών τους κατά το προηγούμενο έτος, σε ένα από τα τρία επίπεδα: Moon, Sun και Galaxy.

Ανάλογα με το επίπεδο στο οποίο ανήκετε, συλλέγετε με τις αγορές σας τον αντίστοιχο αριθμό Stars. Πιο συγκεκριμένα για κάθε 1€ αγορών συλλέγετε τα εξής Stars: