A- A+
HSBC: Αμοιβαία κεφάλαια που δίνουν μέρισμα κάθε μήνα ή τρίμηνο και μπαίνει στο λογαριασμό σας

Στη διάθεση 14 αμοιβαίων κεφαλαίων μηνιαίου εισοδήματος που υπόσχονται μέρισμα ανά μήνα ή τρίμηνο, το οποίο μπαίνει στο λογαριασμό σας, προχωρά η HSBC.

Πρόκειται για ευρεία γκάμα αμοιβαίων κεφαλαίων από κορυφαίους οίκους διαχείρισης που διανέμουν μερίσματα σε μετρητά, που κατατίθενται στον λογαριασμό σας.

Τα επενδυτικά αυτά προϊόντα προσφέρουν πολλές επιλογές καθώς καλύπτουν όλες τις κατηγορίες επενδύσεων (μετοχές, ομόλογα, εμπορεύματα) και όλες τις  γεωγραφικές περιοχές (Αμερική, Ευρώπη, Ασία), προσφέροντας έτσι μεγάλη διασπορά.

Γιατί να επενδύσετε

Τα πολύ χαμηλά επιτόκια που επικρατούν σήμερα έχουν ως συνέπεια τη μείωση του εισοδήματος που προέρχεται από τόκους και ομόλογα.

Σε αυτό το περιβάλλον έρχεται η HSBC France, Υποκατάστημα Αθηνών και διαθέτει αμοιβαία κεφάλαια από κορυφαίες εταιρίες διαχείρισης κεφαλαίων που έχουν ως στόχο την επίτευξη και διανομή υψηλής μερισματικής απόδοσης.

H HSBC προσφέρει μια ευρεία γκάμα αμοιβαίων κεφαλαίων από κορυφαίους οίκους διαχείρισης που διανέμουν μερίσματα σε μετρητά, που κατατίθενται στον λογαριασμό σας.

Διασπορά επενδύσεων

Τα αμοιβαία αυτά κεφάλαια επενδύουν σε διαφορετικές γεωγραφικές περιοχές και κατηγορίες επενδύσεων, οι οποίες έχουν μικρή συσχέτιση μεταξύ τους προσπαθώντας έτσι να μειώσουν τη μεταβλητότητα των επενδύσεων.

Διατίθενται αμοιβαία κεφάλαια που επενδύουν μόνο σε μετοχικούς τίτλους που αφορούν σε ευρωπαϊκές εταιρίες (European equity funds) όπως επίσης και σε εταιρίες διεθνείς (global equity funds).

Επιπρόσθετα, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής αμοιβαίων κεφαλαίων που επενδύουν σε ομόλογα εταιρικά και κυβερνητικά (bond funds), καθώς και μικτά αμοιβαία κεφάλαια (multi-asset funds) τα οποία επενδύουν σε μετοχές, ομόλογα και εμπορεύματα επιτυγχάνοντας έτσι ευρεία διασπορά επενδύσεων.

Τακτική διανομή μερίσματος

Ανάλογα με την επιλογή του προϊόντος, το μέρισμα διανέμεται ανά μήνα ή τρίμηνο.

Αυτά τα προϊόντα διατίθενται σε ευρώ, δολάρια ΗΠΑ, δολάρια Αυστραλίας και λίρα Αγγλίας.

Το ελάχιστο ποσό επένδυσης είναι 3.000 (Ευρώ/ Λίρα Αγγλίας/ Δολάριο ΗΠΑ/ Δολάριο Αυστραλίας).

Δείτε τα αμοιβαία κεφάλαια εισοδήματος