A- A+
Φθηνή ασφάλιση σκαφών αναψυχής από Groupama
Νέα προγράμματα ασφάλισης σκαφών αναψυχής σε προσιτό κόστος προτείνει η Groupama Φοίνιξ Ασφαλιστική με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών και επιλογών των ενδιαφερομένων, αλλά και την προσαρμογή στην τρέχουσα συγκυρία.

Πέραν από το ευρύ και ευέλικτο φάσμα καλύψεων που προσφέρουν, από την υποχρεωτική βασική (αστική ευθύνη) μέχρι την πλήρη ασφάλιση (θαλάσσιοι κίνδυνοι, φωτιά, ολική ή μερική κλοπή, κλπ.) τα προγράμματα Mare συμπεριλαμβάνουν και ειδική πρόβλεψη για την περίοδο ακινησίας του σκάφους, καλύπτοντας όσους προτιμούν να μην κάνουν χρήση του σκάφους τους για οικονομικούς ή άλλους λόγους.

Επιπλέον, η Groupama Φοίνιξ προσφέρει και ένα μοναδικό συνδυασμό ετήσιας διάρκειας, το Mare Mix & Match, ο οποίος περιλαμβάνει 6 μήνες πλεύσης και 6 μήνες ακινησίας με ένα επιπλέον μήνα δωρεάν πλεύσης, τον Απρίλιο.

Τέλος τα νέα πακέτα Mare εμπλουτίζονται από πρόσθετες δωρεάν υπηρεσίες συντονισμού διάσωσης, τεχνικής υποστήριξης και ιατρικής βοήθειας για την καλύτερη προστασία και εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων.

«Το σκάφος αναψυχής είναι προσωπική υπόθεση και ο καθένας το ζει κατ΄επιλογή» εξηγεί ο κ. Savre, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Groupama Φοίνιξ. «Για μερικούς, είναι τρόπος ζωής όλο το χρόνο. Για άλλους, είναι συνδεδεμένο με την καλοκαιρινή περίοδο, ενώ άλλοι πάλι, έστω πρόσκαιρα, έχουν άλλες προτεραιότητες και δεν το ‘βγάζουν’ στη θάλασσα».

«Προκειμένου, επομένως, να ανταποκριθούμε στις επιλογές αλλά και δυνατότητες του καθενός, δημιουργήσαμε τα νέα αυτά προγράμματα, που παρέχουν εντελώς πρωτότυπους και πολύ συμφέροντες συνδυασμούς» σημειώνει ο ίδιος.