A- A+
Ευρωπαϊκή πρωτιά για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της Τράπεζας Πειραιώς
Νέες διακρίσεις απέσπασε η Ηλεκτρονική Τραπεζική του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς στο πλαίσιο της ανάδειξης των παγκοσμίως καλύτερων υπηρεσιών ηλεκτρονικής τραπεζικής από το διεθνούς αναγνώρισης περιοδικό Global Finance (κυκλοφορεί σε 163 χώρες).

Ευρωπαϊκή πρωτιά κατέκτησε η υπηρεσία mobile banking της Τράπεζας Πειραιώς καθώς αναδείχτηκε ως «Best in Mobile Banking» σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Επίσης, για άλλη μια χρονιά η υπηρεσία Ηλεκτρονικής Τραπεζικής της Τράπεζας Πειραιώς αναδείχτηκε ως η κορυφαία στην Ελλάδα με τον τίτλο «Best Consumer Internet Bank», ενώ με τον ίδιο τίτλο διακρίθηκε και η Ηλεκτρονική Τραπεζική της Τράπεζας Πειραιώς Κύπρου, ως η κορυφαία στην Κύπρο.

Αναφέρεται ότι πρόκειται για μια ταυτόχρονη διάκριση των δύο τραπεζών (Τράπεζα Πειραιώς Ελλάδας και Τράπεζα Πειραιώς Κύπρου) στα πλαίσια της πλατφόρμας «winbank international» του Ομίλου ,η οποία ενοποιεί τις οι υπηρεσίες e-banking όλων των χωρών όπου δραστηριοποιείται ο Όμιλος της Τράπεζας Πειραιώς.

Επίσης, πρόκειται για την τρίτη διάκριση της πλατφόρμας winbank international, με πρώτη την παγκόσμια βράβευσή της από τη Microsoft Corp το 2008 με το βραβείο «Windows in Financial Services Developer Award 2008».

Οι νέες αυτές βραβεύσεις επιβεβαιώνουν τη θέση της Τράπεζας Πειραιώς ως μία από τις πιο πρωτοπόρες τράπεζες στον χώρο των υπηρεσιών ηλεκτρονικής τραπεζικής στην Ευρώπη.