A- A+
Ευρωπαϊκή Πίστη: Δωρεάν ασφάλεια για τα μελλοντικά ψώνια
Μια νέα πρωτοποριακή ασφάλιση με την ονομασία «Ασφαλιστικός Γονέας - η πρώτη ασφάλεια ... αγάπης», προσφέρει δωρεάν η Ευρωπαϊκή Πίστη, διασφαλίζοντας σε όλους τις μελλοντικές καθημερινές αγορές δια παν ενδεχόμενο.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η νέα ασφάλιση προσφέρεται χωρίς κόστος και είναι άμεσα συνδεδεμένη με την πιο συνηθισμένη καθημερινή πράξη κάθε οικογένειας, τις καθημερινές αγορές της.

Εξασφαλίζει δωρεάν αγορές από συμβεβλημένες με την Ευρωπαϊκή Πίστη μεγάλες επιχειρήσεις, όπως Super Market, καύσιμα, ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά είδη, καλλυντικά, ένδυση κ.α., σε περίπτωση που ο φυσικός γονέας από κάποιο ατύχημα δεν θα μπορεί πλέον να εκπληρώσει αυτήν την αποστολή προς την οικογένειά του.

Πώς λειτουργεί

Με μία αίτηση ο καθένας μπορεί να αποκτήσει την κάρτα του προγράμματος. Επιδεικνύοντάς την στις συμβεβλημένες με την Ευρωπαϊκή Πίστη επιχειρήσεις, ο κάτοχός της κερδίζει ευρώ, που αντιστοιχούν σε ένα ποσοστό επί της αξίας των αγορών του.

Έτσι, με τις αγορές που κάνετε εσείς ή/και η οικογένειά σας από συμβεβλημένες με την Ευρωπαϊκή Πίστη επιχειρήσεις, διασφαλίζετε ότι σε περίπτωση απώλειας ζωής σας από ατύχημα η οικογένειά σας εξασφαλίζει για ένα έτος τις καθημερινές της αγορές και σε περίπτωση νοσηλείας σας από ατύχημα η οικογένειά σας εξασφαλίζει τις αγορές που αντιστοιχούν στις ημέρες νοσηλείας σας.

Και στις δύο περιπτώσεις, το ανώτατο όριο κάλυψης διαμορφώνεται στα 1.500 ευρώ μηνιαίως ή στα 18.000 ευρώ το χρόνο.

Επιπρόσθετα, εάν είστε ή εάν γίνετε στο μέλλον ασφαλιζόμενος μας σε οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα, θα σας επιστρέφουμε τα ασφάλιστρα μέχρι και στο 90% αυτών, ανάλογα με το ύψος των αγορών σας.

Το δίκτυο επιχειρήσεων

Ο Ασφαλιστικός Γονέας προσφέρεται μόνο και αποκλειστικά από την Ευρωπαϊκή Πίστη και είναι πράξη αλληλεγγύης προς την Ελληνική κοινωνία.

Η απόκτηση, η χρήση και η πλήρης ενημέρωση για τον Ασφαλιστικό Γονέα είναι απλή και προσφέρεται στο www.asfalistikosgoneas.gr, στο 210-8119690 ή σε έναν από τους 3500 συνεργάτες της Ευρωπαϊκής Πίστης σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Μπορείτε να δείτε το δίκτυο των επιχειρήσεων που συνεργάζονται με την Ευρωπαϊκή Πίστη εδώ.