A- A+
Ευκαιρία για απόκτηση νέου κλιματιστικού με 20% επιβράβευση, πληρώνοντας με κάρτες Eurobank

Υψηλό ποσοστό επιβράβευσης θα προσφέρει το επόμενο διάστημα η Eurobank στους κατόχους των καρτών της για την απόκτηση νέου κλιματιστικού τοίχου.

Η προσφορά ισχύει από 19.06.2023 έως και 30.06.2023 αποκλειστικά για αγορές επιτοίχιων κλιματιστικών από την αλυσίδα Praktiker, τόσο online, όσο και από τα φυσικά της καταστήματα.

Το κέρδος σας

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της ενέργειας, ο κάτοχος της κάρτας θα κερδίζει το 20% της αξίας του κλιματιστικού σε ευρώ €πιστροφή.

Μπορεί να χρησιμοποιήσει μάλιστα είτε την πιστωτική είτε τη χρεωστική του κάρτα Eurobank, που συμμετέχει στο συγκεκριμένο πρόγραμμα επιβράβευσης.

Για παράδειγμα, εάν αποκτήσει μία κλιματιστική μονάδα αξίας 600 ευρώ, θα κερδίσει 120 ευρώ €πιστροφή, τα οποία θα μπορεί στη συνέχεια να εξαργυρώσει σε επόμενες αγορές, σε οποιοδήποτε συνεργάτη του προγράμματος.

Προσοχή όμως! Η προσφορά δεν ισχύει για ηλεκτρονικές αγορές που θα πληρωθούν online. Εάν επιλέξετε αγορά μέσω του e-shop, θα πρέπει να παραλάβετε από κατάστημα Praktiker το προϊόν, όπου και θα πληρώσετε.

ADVERTISEMENT

Συνδυασμός με το Ανακυκλώνω

Σημειώνεται ότι για την αγορά των κλιματιστικών τοίχου μπορεί να γίνει χρήση voucher «Ανακυκλώνω-Αλλάζω συσκευή», με εξαργύρωση του σχετικού κουπονιού.

Σε αυτήν την περίπτωση ωστόσο, η αξία του voucher δεν θα συνυπολογίζεται για την απόδοση των ευρώ €πιστροφή, ως προς τα προϊόντα που αυτό εφαρμόζεται.

Δηλαδή, η απόδοση του 20% €πιστροφή θα υπολογίζεται επί της συνολικής αξίας που θα χρεωθεί τελικά στην κάρτα σας και σε κάθε περίπτωση μετά την αφαίρεση της αξίας του voucher «Ανακυκλώνω-Αλλάζω συσκευή» που θα χρησιμοποιηθεί από εσάς.