A- A+
Eurobank: Πληρωμές Δημοσίου σε έως 9 άτοκες δόσεις
Τη δυνατότητα να πληρώσουν τις οφειλές τους προς το Δημόσιο σε έως και 9 άτοκες δόσεις έχουν οι κάτοχοι των πιστωτικών καρτών της Eurobank.

Η υπηρεσία αυτή δίνει τη δυνατότητα αποπληρωμής των υποχρεώσεων σε μικρότερες δόσεις και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, αποφεύγοντας το συνολικό βάρος των οφειλών σας.

Η διευθέτηση της πληρωμής γίνεται σε όλα τα καταστήματα Eurobank, τηλεφωνικά στο EuroPhone Banking (210 95 55 000) ή ηλεκτρονικά στο www.livepay.gr

Δύο εναλλακτικές

Χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα έχετε 2 εναλλακτικές:

- να εξοφλήσετε την οφειλή σας στην εφορία εφάπαξ, χρεώνοντας το συνολικό ποσό στην κάρτα σας έως και σε 9 άτοκες δόσεις. Έτσι, επωφελείστε τυχόν ειδικής έκπτωσης που ισχύει για εφάπαξ καταβολές.

- να εξοφλήσετε μία ή περισσότερες επιμέρους δόσεις της εφορίας, χρεώνοντας το ποσό της κάθε δόσης στην κάρτα σας έως και σε 9 άτοκες δόσεις.

Κατ’ αυτόν τον τρόπο, εξασφαλίζετε την επέκταση της διάρκειας αποπληρωμής και την περαιτέρω μείωση του ποσού της δόσης.

Για παράδειγμα, ενώ η εφορία δίνει τη δυνατότητα αποπληρωμής του Φόρου Εισοδήματος έως και σε 3 διμηνιαίες δόσεις, μπορείτε να χρεώσετε την κάθε επιμέρους δόση στην πιστωτική σας κάρτα και να την αποπληρώσετε σε 9 άτοκες δόσεις.

Οι φόροι

Αναλυτικά, οι πληρωμές που μπορούν να πραγματοποιηθούν με πιστωτικές κάρτες της Τράπεζας σε έως και 9 άτοκες δόσεις είναι:

  • Φόρος Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων
  • Ενιαίος Φόρος Ιδιοκτησίας Ακινήτων (ΕN.Φ.Ι.Α.)
  • Τέλος Διατήρησης Ρυθμιζόμενων Χώρων (Ημιυπαίθριοι)
  • Τέλος υπαγωγής ρύθμισης Αυθαιρέτων
  • Ενιαίο ειδικό πρόστιμο Αυθαιρέτων
  • Τέλη κυκλοφορίας (έως 6 άτοκες δόσεις)

Επιπλέον, έχετε τη δυνατότητα να εξοφλείτε εύκολα και γρήγορα όλες τις υποχρεώσεις σας προς τις ΔΕΚΟ ή άλλους φορείς του Δημοσίου, εφάπαξ ή σε άτοκες δόσεις, με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας.

Ενημερωθείτε αναλυτικά στο EuroPhone Banking στο 210 95 55 000.