A- A+
Eurobank: Νέα υπηρεσία «Σύνταξη στο σπίτι»
Τη δυνατότητα να λαμβάνουν τη σύνταξη στο σπίτι τους δίνει πλέον η Eurobank στους συνταξιούχους που διατηρούν το λογαριασμό είσπραξής της στην τράπεζα.

Ο λόγος γίνεται για την υπηρεσία «Σύνταξη στο σπίτι». Με αυτή οι συνταξιούχοι μπορούν να παραλαμβάνουν τη σύνταξή τους κάθε μήνα στο σπίτι τους, χωρίς να πάνε σε ΑΤΜ ή σε κατάστημα τράπεζας.

Η παράδοση των χρημάτων γίνεται από τον ταχυδρόμο των ΕΛΤΑ. Έχετε τη δυνατότητα να παραλαμβάνετε μέρος ή όλη τη σύνταξή σας, επιλέγοντας τη διεύθυνση που σας εξυπηρετεί ακόμη και με δυνατότητα αλλαγής διεύθυνσης κατά την περίοδο των διακοπών σας.

Με μηνιαία συνδρομή

Η υπηρεσία ισχύει για όλα τα ασφαλιστικά ταμεία και προσφέρεται με μηνιαία συνδρομή που διαμορφώνεται ανάλογα με το ύψος της σύνταξης.

  • Για να αποκτήσετε την υπηρεσία «Σύνταξη στο σπίτι» αρκεί να ακολουθήσετε τα πιο κάτω βήματα:
  • Εφόσον λαμβάνετε τη σύνταξή σας στην Τράπεζα, υπογράφετε την ανάθεση πάγιας εντολής με την προσκόμιση του αποκόμματος σύνταξης
  • Αν δεν έχετε λογαριασμό, απευθυνθείτε σε οποιοδήποτε κατάστημα Eurobank, προκειμένου να ανοίξετε έναν καταθετικό λογαριασμό και να δηλώσετε την αλλαγή του λογαριασμού πίστωσης της σύνταξής σας
  • Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας αλλαγής λογαριασμού σύνταξης, υπογράφετε την ανάθεση πάγιας εντολής με την προσκόμιση του αποκόμματος σύνταξης

Η Τράπεζα είναι κοντά και στους ανθρώπους με δυσκολία μετακίνησης (ΑΜΕΑ) ολοκληρώνοντας την παραπάνω διαδικασία στο χώρο τους.

Συγκρίνετε όλους τους λογαριασμούς μισθοδοσίας / σύνταξης