A- A+
Eurobank: Δώρο €10 στην κάρτα με τη Mobile εφαρμογή
Επιστροφή μετρητών 10 ευρώ στην πιστωτική τους κάρτα θα έχουν οι πελάτες της Eurobank που θα εγκαταστήσουν στο smartphone τηλέφωνό της την εφαρμογή «Επιστροφή App», μέσω της οποίας μπορούν να βρίσκουν ποια καταστήματα συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης της τράπεζας.

Το όφελος των 10 ευρώ αποδίδεται σε κατόχους καρτών της Eurobank που συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης «Επιστροφή» της τράπεζας.

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι πελάτες της για να κερδίσουν τα χρήματα αυτά είναι να κατεβάσουν εντελώς δωρεάν τη σχετική εφαρμογή και να τη συνδέσουν με την κάρτα τους Eurobank.

Το ποσό των 10 ευρώ το κερδίζουν οι πελάτες που θα εγκαταστήσουν για 1η φορά την εφαρμογή από 5 Νοεμβρίου έως 31 Δεκεμβρίου 2012. Η πίστωση θα γίνει στη συνδεδεμένη κάρτα το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου.

Οι υπηρεσίες του App

Η «Επιστροφή App», η 1η Εφαρμογή για smartphones δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της τράπεζας να βλέπουν όπου κι αν βρίσκονται:

• Τα ευρώ που έχου συγκεντρώσει
• Τα κοντινά καταστήματα με Επιστροφή και το ποσοστό Επιστροφής
• Τις μεγάλες και αποκλειστικές προσφορές

Δηλαδή έχουν στο κινητό τους πληροφορίες για 4.500 επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Επιστροφή και όλες τις προσφορές της Επιστροφής.