A- A+
Eurobank: Δώρο 2 αεροπορικά εισιτήρια με κάθε νέα πιστωτική
Δώρο δύο αεροπορικά εισιτήρια με την Aegean Airlines προσφέρει η Eurobank σε όλους όσους αποκτήσουν το επόμενο διάστημα νέα πιστωτική κάρτα, αρκεί να κάνουν αγορές 50 ευρώ.

Η προσφορά ισχύει για όσους κάνουν αίτηση για απόκτηση κύριας πιστωτικής κάρτας Eurobank, τύπου VISA Classic ή Gold ή Mastercard Classic ή Gold ή Cosmote World MasterCard το διάστημα έως και τις 28/06/2019..

Πώς παίρνετε το δώρο

Μοναδική προϋπόθεση για να λάβετε το δώρο είναι να έχετε πραγματοποιήσει μέχρι και τις 31/07/2019 αγορές συνολικής αξίας τουλάχιστον 50 ευρώ με χρέωση της κάρτας.

Δεν προσμετρώνται μόνον οι αναλήψεις μετρητών και οι συναλλαγές με εταιρείες στοιχημάτων, τυχερών παιχνιδιών/καζίνο και πληρωμές Δημοσίου.

Επίσης, ο κάτοχος της κάρτας δεν πρέπει να έχει ληξιπρόθεσμες οφειλές προς την τράπεζα τόσο κατά την ημερομηνία υποβολής της αίτησης, όσο και κατά την ημερομηνία αποστολής των Κωδικών €πιστροφή (Δώρου).

Η έκδοση των εισιτηρίων

Η αποστολή των «Κωδικών €πιστροφή» στους νικητές θα γίνει έως και και τις 30/08/2019 είτε με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) ή γραπτό μήνυμα (SMS) σε ηλεκτρονική διεύθυνση ή αριθμό κινητού τηλεφώνου που οι δικαιούχοι αυτού πελάτες έχουν δηλώσει στην Τράπεζα.

Η χρήση κάθε «Κωδικού €πιστροφή» ισχύει για ένα (1) άτομο και για την έκδοση/αγορά δύο (2) αεροπορικών «Εισιτηρίων με Κωδικό €πιστροφή» οικονομικής θέσης για απευθείας πτήσεις εσωτερικού που εκτελούνται με το δίκτυο της AEGEAN και της Olympic Air.

Αντιστοιχεί δηλαδή σε ένα ταξίδι μετ’ επιστροφής κατά τα υπό 3 ανωτέρω αναλυτικά περιγραφόμενα.