A- A+
ΕΤΕ: Η καλύτερη προθεσμιακή για ποσά από 3.000 - 20.000 ευρώ - Επιτόκιο 0,30%

Στη μείωση του ελάχιστου ποσού της προθεσμιακής κατάθεσης 3 μηνών που διαθέτει μέσω e-banking στα 3.000 ευρώ προχώρησε η Εθνική Τράπεζα.

Ο λόγος γίνεται για την προθεσμιακή κατάθεση «e–3ΜΗΝΟ», η οποία διατίθεται αποκλειστικά σε φυσικά πρόσωπα και μόνο μέσω της υπηρεσίας i-bank Internet Banking της τράπεζας.

Πλέον, η Εθνική Τράπεζα προσφέρει το συγκεκριμένο προϊόν για ποσά από 3.000 έως 200.000 ευρώ έναντι του ελάχιστου ποσού των 20.000 ευρώ προηγουμένως.

Το επιτόκιο ανεξάρτητα από το ποσό της κατάθεσης διαμορφώνεται σε 0,30% και είναι το υψηλότερο που προσφέρεται αυτή τη στιγμή στην αγορά από τους τέσσερις συστημικούς ομίλους.

Οι τόκοι καταβάλλονται στον πελάτη στη λήξη του 3μήνου.

Μηνιαία απόδοση τόκων

Από την άλλη πλευρά, για ποσά από 20.000 ευρώ η τράπεζα προσφέρει το προϊόν ΜΗΝΙΑΟ, που στην εξάμηνη διάρκεια διατίθεται με επιτόκιο 0,25% και στη 12μηνη διάρκεια με επιτόκιο 0,30%.

Το πλεονέκτημα αυτού του προγράμματος είναι ότι οι τόκοι καταβάλλονται στον πελάτη κάθε μήνα.

Παράλληλα, ο καταθέτης κλειδώνει το επιτόκιο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, σε μία περίοδο που οι αποδόσεις αναμένεται να κινηθούν πτωτικά.

Τέλος, μπορεί κάθε μήνα χωρίς ποινή να προχωρήσει σε πρόωρη ανάληψη των χρημάτων του χωρίς ποινή, την ημέρα καταβολής των τόκων.