A- A+
Ergo: Πληρωμή ασφαλίστρων online και σε άτοκες δόσεις
Τη δυνατότητα ηλεκτρονικής εξόφλησης ασφαλίστρων σε έως και 12 άτοκες δόσεις, προσφέρει η ERGO Ασφαλιστική στους πελάτες της.

Η σχετική δυνατότητα παρέχεται μέσω της νέας εφαρμογής "ERGO Premium Pay", στην οποία οι πελάτες της εταιρίας μπορούν να έχουν πρόσβαση από την ιστοσελίδα.

Συγκεκριμένα, είναι δυνατή η εξόφληση των ασφαλίστρων έως και 12 άτοκες δόσεις, ανάλογα με τους μήνες διάρκειας του ασφαλιστηρίου, με χρήση πιστωτικής κάρτας χωρίς καμία πρόσθετη επιβάρυνση και με την προϋπόθεση ότι η κάθε δόση δεν είναι μικρότερη των 30 ευρώ.

Ασφάλεια συναλλαγών

Τα ασφάλιστρα μπορούν να πληρωθούν εφάπαξ και με χρήση χρεωστικής κάρτας στην ίδια εφαρμογή.

Οι συναλλαγές με πιστωτική διενεργούνται με την ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών που εγγυάται η Τράπεζα Πειραιώς και υπόκεινται σε αυστηρούς κανόνες προστασίας των στοιχείων των συναλλασσομένων.

Για την εξόφληση ασφαλιστηρίου μέσω του "ERGO Premium Pay" είναι απαραίτητη η χρήση του κωδικού πληρωμής ΔΙΑΣ, ο οποίος αναγράφεται στο έντυπο "Ειδοποίηση Πληρωμής Ασφαλίστρων" και τον οποίο οι πελάτες είτε έχουν παραλάβει ταχυδρομικώς από την εταιρία, είτε μπορούν να αναζητήσουν από τον ασφαλιστικό διαμεσολαβητή τους.

Online σύγκριση ασφαλίστρων

Βρείτε την καλύτερη προσφορά για το αυτοκίνητό σας, συγκρίνοντας προσφορές από περισσότερες από 20 ασφαλιστικές εταιρείες σε 1'!