A- A+
Ergo: Ασφαλίστε το ΙΧ σας και κερδίστε έκπτωση έως 15% ανάλογα με την οδηγική σας συμπεριφορά

Ένα νέο ασφαλιστικό προϊόν για αυτοκίνητα που επιβραβεύει τη σωστή οδηγική συμπεριφορά προσφέρει η Ergo Hellas μέσω από το e-banking της Τράπεζας Πειραιώς.

Ο λόγος γίνεται για τα προγράμματα αυτοκινήτου «ERGO My Auto powered by Drive&Win», τα οποία σχεδιάστηκαν για να προσφέρουν ευελιξία στις καλύψεις, συνδυασμένα με την ασφάλεια και τα προνόμια που προσφέρει η τεχνολογία της τηλεματικής.

Πώς κερδίζετε

Η καινοτομία τους βασίζεται στη σύνδεσή τους με την εφαρμογή ERGO Drive&Win που σας βοηθάει να γίνετε ακόμα καλύτεροι οδηγοί και να πληρώνετε δίκαια ασφάλιστρα με βάση τη δική σας οδηγική συμπεριφορά.

Μέσα από το ασφαλές περιβάλλον της winbank μπορείτε να υπολογίσετε τα ασφάλιστρα για το αυτοκίνητό σας, να αγοράσετε άμεσα το ασφαλιστήριο συμβόλαιο σας με έκπτωση 15% και να επωφεληθείτε από μοναδικά προνόμια και επιπλέον εκπτώσεις.

Η διάρκεια των συμβολαίων μπορεί να είναι 3, 6 ή 12 μήνες, ενώ μπορείτε να προσαρμόσετε τις καλύψεις του προγράμματος με βάση τις ανάγκες σας και τα χρήματα που θέλετε να διαθέσετε.



ADVERTISEMENT

Η διαδικασία

Οι πελάτες της Τράπεζας Πειραιώς μέσω της winbank μπορούν να υπολογίσουν τα ασφάλιστρα και να κλείσουν άμεσα το συμβόλαιο.

Τα βήματα είναι τα εξής:

Βήμα 1: Ασφαλίζετε το αυτοκίνητό σας με έκπτωση 15%

Τα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου ERGO My Auto powered by Drive&Win σας προσφέρουν έκπτωση 15% στα ασφάλιστρά σας.

Βήμα 2: Κατεβάζετε την εφαρμογή ERGO Drive&Win

Με την ασφάλισή σας, εγγράφεστε αυτόματα στην εφαρμογή ERGO Drive&Win. Αμέσως μετά, λαμβάνετε e-mail με οδηγίες για να συνδεθείτε στην εφαρμογή.

Η χρήση της εφαρμογής κατά τη διάρκεια της ασφάλισής σας είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να διατηρήσετε την αρχική έκπτωση 15%.

ADVERTISEMENT


Βήμα 3: Παρακολουθείτε την οδηγική σας συμπεριφορά και κερδίζετε επιπλέον εκπτώσεις

Μέσα από την εφαρμογή μπορείτε να παρακολουθείτε αναλυτικά τη βαθμολογία σας τόσο συνολικά όσο και ανά διαδρομή, με σκοπό να βελτιώνετε συνεχώς τις επιδόσεις σας.

Ανάλογα με την οδηγική σας συμπεριφορά, μπορεί να επιτύχετε επιπλέον έκπτωση, έως και 15%, στα ασφάλιστρα της αστικής ευθύνης.

Βήμα 4: Συμμετέχετε σε διαγωνισμούς και άλλες ενέργειες

Μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις και να συμμετέχετε σε διαγωνισμούς και άλλες ενέργειες που διοργανώνονται από την ERGO Ασφαλιστική.