A- A+
Επενδύστε με ασφάλεια στον κόσμο των Sports με την HSBC
Ένα νέο επενδυτικό προϊόν εγγυημένου κεφαλαίου δημιούργησε και προσφέρει στην ελληνική αγορά η HSBC, ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις της αγοράς και αναγνωρίζοντας ένα περιβάλλον με ενδιαφέρουσες προοπτικές στον κλάδο «αθλητικών ειδών και εξοπλισμού».

Πρόκειται για τη νέα κατάθεση εγγυημένου κεφαλαίου στη λήξη “SPORTS”, η οποία συνδέεται με την πορεία της NIKE και της ADIDAS, δύο εταιρειών που βρίσκονται διαρκώς στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του κοινού.

Η ελάχιστη μικτή συνολική απόδοσή του στη λήξη είναι ίση με 3,5% για καταθέσεις σε ευρώ και 3% για καταθέσεις σε δολάριο ΗΠΑ, με δυνατότητα για μικτή συνολική απόδοση στη λήξη ίση με 13% για καταθέσεις σε ευρώ και 12% για καταθέσεις σε δολάριο.

Η διάρκεια κατάθεσης είναι 3,5 έτη με ελάχιστο ποσό 3.000 ευρώ ή δολάρια. Η προεγγραφή του προϊόντος, που προσφέρεται σε περιορισμένη έκδοση θα ολοκληρωθεί στις 27 Νοεμβρίου 2009.

Σύμφωνα με τους αναλυτές της τράπεζας, το προβάδισμα της NIKE στην αμερικανική αγορά σε όλους τους τομείς των αθλητικών ειδών, καθώς και η αντίστοιχη θέση της ADIDAS στην ευρωπαϊκή αγορά, κάνουν ακόμα πιο ενεργό το ενδιαφέρον όσων αναζητούν νέες ευκαιρίες.

Έτσι, μέσα από το νέο προϊόν δίνεται η ευκαιρία στο κοινό να επωφεληθεί από την έκβαση του «αγώνα» δύο παγκόσμιων πρωταθλητών.