A- A+
Έως 5,50% τα επιτόκια της Πειραιώς στις online προθεσμιακές
Σε ενίσχυση των αποδόσεων των προθεσμιακών καταθέσεων που διαθέτει μέσω ίντερνετ προχώρησε η Τράπεζα Πειραιώς, προσφέροντας επιτόκια που φτάνουν ανάλογα με το ποσό και τη διάρκεια έως και το 5,50%.

Πρόκειται για το λογαριασμό winbank Direct, ο οποίος ανοίγει μόνο μέσω ίντερνετ (αιτήσεις ΕΔΩ) και αποτελεί ένα συνδυασμό τρεχούμενου λογαριασμού και προθεσμιακής κατάθεσης.

Ο πελάτης πάντα μέσω του ίντερνετ διαχειρίζεται το λογαριασμό, ορίζοντας ένα ποσό που θα παραμένει στον τρεχούμενο σε κάθε ανανέωση της προθεσμιακής. Φυσικά, μπορεί να μπει το σύνολο των κεφαλαίων στην προθεσμιακή κατάθεση.

Διάρκεια και καταβολή τόκων

Ο καταθέτης ορίζει και παραμετροποιεί τα χαρακτηριστικά της προθεσμιακής κατάθεσης, όπως η διάρκειά της (από 1 εβδομάδα έως και 1 χρόνο) και ο χρόνος είσπραξης των τόκων, στην αρχή ή στη λήξη της.

Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα αυτόματης ανανέωσης της κατάθεσης, χωρίς κανένα απολύτως κόστος.

Εναλλακτικά, κάθε φορά που λήγει η κατάθεση, ο αποταμιευτής μπορεί να την ανανεώνει από το χώρο του, μέσω ίντερνετ, επιλέγοντας νέα χαρακτηστικά.

Τα επιτόκια

Μπορείτε να συγκρίνετε τα επιτόκια όλων των προθεσμιακών καταθέσεων της Τράπεζας Πειραιώς και των υπολοίπων τραπεζών με το εργαλείο αναζήτησης προϊόντων του Moneyonline.gr.