A- A+
Εορταστικές αγορές με 10% κέρδος αν πληρώσετε με κάρτα - Οι ενεργές προσφορές

Τα ψώνια των εορτών με κέρδος έως 10% ανά συναλλαγή μπορούν να κάνουν οι κάτοχοι πιστωτικών και χρεωστικών καρτών, εκμεταλλεύομενοι τα προγραμματα ανταμοιβής των τραπεζών.

Μέχρι σήμερα όλες οι τράπεζες έχουν ενεργοποιήσει εορταστικές προσφορές για τους κατόχους των καρτών τους που συμμετέχουν στα βασικά προγράμματα επιβράβευσης.

Στο πλαίσιο αυτό, αν επιλέξουν συγκεκριμένες επιχειρήσεις για τα ψώνια τους αυτές τις ημέρες, θα κερδίζουν έως και το 10% της αξίας κάθε συναλλαγής.

Η ανταμοιβή αυτή θα μπορεί να εξαργυρωθεί σε επόμενες αγορές, πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου, σε οποιοδήποτε συνεργάτη κάθε τράπεζας.

Αν για παράδειγμα θέλετε να πάρετε ένα δώρο τεχνολογίας, σας συμφέρει να επιλέξετε μία συνεργαζόμενη με την κάρτα σας αλυσίδα του κλάδου για να μεγιστοποιήσετε το όφελός σας.

Τα βασικά προγράμματα επιβράβευσης

Αυτή τη στιγμή οι 4 μεγάλες τράπεζες έχουν ενεργοποιήσει ειδικές προσφορές για τα Χριστούγεννα:

* Η Alpha Bank προσφέρει διπλάσια επιβράβευση (έως 3,20% ανά συναλλαγή) σε όλους τους συνεργάτες του προγράμματος Bonus τις Τετάρτες του Δεκεμβρίου - Δείτε εδώ περισσότερα

* H Eurobank προσφέρει 10% Επιστροφή σε συγκεκριμένες επιχειρήσεις (πχ. ΙΚΕΑ, Cosmote, ΓΕΡΜΑΝΟΣ κα.) - Δείτε εδώ περισσότερα

* Η Εθνική Τράπεζα προσφέρει έως 10% κέρδος σε go4more πόντους σε επιλεγμένους συνεργάτες του προγράμματος - Δείτε εδώ περισσότερα

* Η Τράπεζα Πειραιώς διοργανώνει καθημερινές κληρώσεις με έπαθλο 50.000 yellows για όσους χρησιμοποιούν τις κάρτες της αυτήν την περίοδο - Δείτε εδώ περισσότερα

Επιπλέον προσφέρει έξτρα επιβράβευση σε κάποιους συνεργάτες του yellow - Δείτε εδώ περισσότερα

ADVERTISEMENT

Οι καλύτερες προσφορές

Στις 23/12/2020 με βάση το εργαλείο σύγκρισης προγραμμάτων επιβράβευσης του Moneyonline, οι ενεργές προσφορές ενισχημένης επιβράβευσης είναι οι ακόλουθες: