A- A+
Emporiki: Λογαριασμοί Μισθοδοσίας με επιτόκιο ως 4,30%
Δύο νέους λογαριασμούς μισθοδοσίας που απευθύνονται σε μισθωτούς και συνταξιούχους παρουσίασε η Εμπορική Τράπεζα. Τα επιτόκιά τους είναι ελκυστικά για μικροποσά, καθώς μπορεί να ανέλθουν έως και το 4,30%.

Αναλυτικότερα, η Εμπορική Τράπεζα δημιούργησε τους λογαριασμούς μισθοδοσίας “Emporiki Μετ’ αποδοχών” και “Emporiki Μετ’ αποδοχών Business”, ειδικά για μισθωτούς και συνταξιούχους του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.

Ειδικότερα, ο λογαριασμός μισθοδοσίας “Emporiki Μετ’ αποδοχών”, ο οποίος απευθύνεται σε δημοσίους υπαλλήλους και συνταξιούχους που πληρώνονται μέσω του συστήματος DIASPAY, προσφέρει επιτόκιο 4,30% για ποσά έως €2.000 και 3% για ποσά έως €3.000.

Αντίστοιχα, ο λογαριασμός “Emporiki Μετ’ αποδοχών Business”, ο οποίος απευθύνεται σε μισθοδοτούμενους επιχειρήσεων, Δήμων και Δημόσιων Οργανισμών που έχουν συνάψει αποκλειστική συνεργασία με την Εμπορική Τράπεζα, προσφέρει επιτόκιο 3,50% για ποσά έως €1.000 και 1,20% για ποσά έως €3.000.

Τι περιέχει το πακέτο παροχών

Και οι δύο λογαριασμοί συνοδεύονται από ένα προνομιακό πακέτο παροχών, στο οποίο περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, δυνατότητα υπερανάληψης από το λογαριασμό μισθοδοσίας έως και δύο μηνιαίους μισθούς, εκπτώσεις στα έξοδα στεγαστικών και καταναλωτικών δανείων, δωρεάν συνδρομή έως και για τρία χρόνια στην πιστωτική κάρτα Mastercard και προνομιακά επιτόκια σε προϊόντα στεγαστικής και καταναλωτικής πίστης.

Η νέα πρόταση της Εμπορικής Τράπεζας ισχύει αυτόματα για όσους έχουν ήδη το λογαριασμό μισθοδοσίας τους στην Εμπορική Τράπεζα, μέσω των λογαριασμών “Emporiki Salary” και “Emporiki Salary Plus”, καθώς και για όλους τους νέους πελάτες.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο δίκτυο καταστημάτων της Εμπορικής Τράπεζας, στο www.emporiki.gr ή στα τηλέφωνα 801 11 11 247 από σταθερό και 210 6505000 από κινητό ή από το εξωτερικό.