A- A+
Εμπορική: Επένδυση με απόδοση συνδεδεμένη με το euribor
Ενα νέο προϊόν με την ονομασία «Σύνθετη Ομολογιακή Τοποθέτηση», το οποίο εξασφαλίζει τακτικό εισόδημα και εγγύηση του αρχικού κεφαλαίου δημιούργησε η Εμπορική Τράπεζα.

Πρόκειται για σύνθετη ομολογία, με κυμαινόμενο επιτοκίο και μέγιστη απόδοση, την οποία εξέδωσε η Emporiki Group Finance PLC, θυγατρική του Ομίλου της Εμπορικής Τράπεζας και η οποία προσφέρει ιδιαίτερα προνόμια στους επενδυτές.

Επιπλέον, το νέο προϊόν προσφέρει εγγύηση του αρχικού κεφαλαίου στη λήξη της επένδυσης καθώς και χαμηλό ποσό εισόδου, από 5.000 ευρώ, ενώ διατίθεται, χωρίς προμήθειες εγγραφής, εξόφλησης και θεματοφυλακής.

Σημειώνεται ότι η «Σύνθετη Ομολογιακή Τοποθέτηση» διατίθεται σε όλα τα καταστήματα της Εμπορικής Τράπεζας από τις 21 Δεκεμβρίου 2009, όπου διατίθενται και λεπτομερείς πληροφορίες για τους πελάτες.

Το επενδυτικό πρόγραμμα είναι διετούς διάρκειας και διατίθεται με κυμαινόμενο ονομαστικό επιτόκιο euribor 3Μ συν περιθώριο 1% με μέγιστη απόδοση 3%, προσφέροντας τη δυνατότητα υψηλών αποδόσεων, ενώ παράλληλα εξασφαλίζει τακτικό εισόδημα με την απόδοση των τόκων κάθε τρίμηνο.