A- A+
Εκπτώσεις ως 50% σε ψώνια με ασφάλεια Anytime
Εκπτώσεις έως 50% σε πολύ γνωστά brands προσφέρει η Anytime στους ασφαλισμένους της, μέσω του Anytime Club που δημιούργησε.

Το νέο Anytime Club την υπηρεσία που επιβραβεύει τους πελάτες της, με προνομιακές εκπτώσεις που φτάνουν έως και το 50% σε υπηρεσίες και προϊόντα καθώς και έξυπνες προτάσεις αγορών.

Ποιοι γίνονται μέλη

Μάλιστα, οι πελάτες της Anytime, αποκτούν αυτόματα πρόσβαση στο Anytime Club, από την πρώτη μέρα που ασφαλίζονται στην εταιρεία, είτε έχουν επιλέξει πρόγραμμα που αφορά στο αυτοκίνητό τους, την κατοικία τους ή την υγεία.

Η νέα υπηρεσία δίνει προτεραιότητα στην απλότητα και στην ευκολία για το χρήστη, εξασφαλίζοντας εκπτώσεις έως και 50% σε ρούχα, είδη για το σπίτι ή και προτάσεις διασκέδασης, σε συνεργασία με τις πιο επώνυμες και γνωστές εταιρίες στην Ελλάδα.

Στην πλατφόρμα, οι χρήστες μπορούν να ενημερωθούν ανά κατηγορία για όλες τις προσφορές που ισχύουν, να επιλέξουν την προσφορά που επιθυμούν και να εκτυπώσουν το ειδικό κουπόνι και στη συνέχεια να το εξαργυρώσουν στη συνεργαζόμενη εταιρία που παρέχει την προσφορά.

Κουπόνια από το κινητό

Παράλληλα, το Anytime Club είναι mobile friendly, εξασφαλίζοντας το καλύτερο user experience στον πελάτη.

Έτσι, ο πελάτης μπορεί να ενημερωθεί για την προσφορά που τον ενδιαφέρει, χρησιμοποιώντας απλά το κινητό του και μάλιστα σε μία πλατφόρμα με φωτεινά χρώματα και μοντέρνα αισθητική.

Κάντε κι εσείς ασφάλεια Anytime και αποκτήστε πρόσβαση στο ανανεωμένο Anytime Club.