A- A+
Από την Alpha Bank η τρίτη προσφορά έξτρα επιβράβευσης για αγορά πετρελαίου με κάρτα

Έξτρα επιβράβευση θα κερδίζουν και οι κάτοχοι καρτών Bonus της Alpha Bank σε κάθε παραγγελία πετρελαίου που θα γίνει έως και το τέλος Φεβρουαρίου σε συνεργαζόμενη αλυσίδα.

Πρόκειται για την τρίτη προσφορά με την οποία οι τράπεζες επιβραβεύουν τους πελάτες τους με κέρδος έως 5% επί της αξίας της συναλλαγής τους στα συνεργαζόμενα πρατήρια.

Αναλυτικότερα, για παραγγελίες αξίας 500 ευρώ και άνω από τα πρατήρια BP έως και τις 27 Φεβρουαρίου, που θα εξοφληθούν με κάρτα Alpha Bank, το όφελος από το πρόγραμμα Bonus θα ανέρχεται σε:

  • 4 ή 8 πόντους ανά 1 ευρώ πληρωμής ανάλογα με τον τύπο της κάρτας σας
  • 10.000 Bonus πόντους δώρο

Παράδειγμα

Για παράδειγμα, αν η παραγγελία σας είναι αξίας 600 ευρώ και χρησιμοποιήσετε μία απλή Bonus κάρτα της τράπεζας, θα κερδίσετε:

- 2.400 πόντους από τη μόνιμη επιβράβευση

- 10.000 πόντους από την τρέχουσα προσφορά

Συνολικά δηλαδή θα κερδίσετε 12.400 πόντους, οι οποίοι αντιστοιχούν κατ΄ ελάχιστον σε δωρεάν αγορές ή εκπτώσεις ύψους 25 ευρώ περίπου.

Δηλαδή, κερδίζετε το 4,1% της αξίας της πληρωμής σας για επόμενες αγορές στους συνεργάτες Bonus, πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου.

Άλλες ενεργές προσφορές

Σημειώνεται ότι αυτήν την περίοδο είναι ενεργές και ακόλουθες προσφορές:

Πρατήρια ελίν: Πετρέλαιο θέρμανσης με 5% €πιστροφή πληρώνοντας με κάρτες της Eurobank (έως 5/3) - Δείτε εδώ περισσότερα


Πρατήρια Shell: Όλα τα καύσιμα κίνησης και θέρμανσης με επιβράβευση 5%, πληρώνοντας με την Energy Mastercard της Alpha Bank - (έως 28/2) - Δείτε εδώ περισσότερα