A- A+
Δώρα κληρώνουν οι τράπεζες για όσους πληρώνουν με την κάρτα τους - Όλοι οι διαγωνισμοί

Σειρά διαγωνισμών τρέχουν αυτήν την περίοδο για τους κατόχους συγκεκριμένων καρτών, ως κίνητρο για την πραγματοποίηση συναλλαγών με πλαστικό χρήμα.

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι κάτοχοί τους είναι να τις χρησιμοποιούν σε όσο το δυνατόν περισσότερες συναλλαγές, ώστε να αυξήσουν τις πιθανότητες να είναι αυτοί οι νικητές.

Όλοι οι διαγωνισμοί

ΟΙ προγραμματισμένες κληρώσεις μοιράζουν πλούσια, αλλά και πρωτότυπα δώρα. Αναλυτικότερα, οι διαγωνισμοί είναι οι εξής:

- Κάρτες Aegean Bonus Visa της Alpha Bank

Αποκτήστε ή κάντε συναλλαγές από 21.10.2022 έως 31.12.2022 με κάρτα Aegean Bonus Visa Debit, Aegean Bonus Visa και Aegean Bonus Visa Premium και μπείτε στη μεγάλη κλήρωση για να κερδίσετε:

-  5 τυχεροί κερδίζουν από 1 ταξιδιωτικό πακέτο πτήσης και διαμονής Aegean Travel Packages αξίας 6.000 ευρώ

- 5 τυχεροί κερδίζουν από 1 εκπτωτικό κουπόνι για τις πτήσεις τους αξίας 1.000 ευρώ


ADVERTISEMENT


- Κάρτες Mastercard της Eurobank

Για κάθε 50 ευρώ αγορών που κάνετε με την κάρτα σας, χρεωστική ή πιστωτική έως 30.11.2022, κερδίζετε 1 συμμετοχή για την κλήρωση.

Οι αγορές μπορούν να πραγματοποιηθούν σε οποιαδήποτε φυσικό κατάστημα ή online. Δεν περιλαμβάνονται πληρωμές λογαριασμών.

Θα αναδειχθούν 5 νικητές που που θα κερδίσουν ανεπανάληπτες ταξιδιωτικές εμπειρίες στους ελβετικούς παγετώνες που κρατούν το ευρωπαϊκό οικοσύστημα ζωντανό ή 10 ηλεκτρικά ποδήλατα.


ADVERTISEMENT


- Κάρτες Mastercard όλων των τραπεζών

Από τις 15/10 έως τις 31/12, πραγματοποιήστε τις ανέπαφες συναλλαγές σας με πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες Mastercard® στα Golden Hall, The Mall Athens και Mediterranean Cosmos και διεκδικήστε δωροεπιταγές έως και 500 ευρώ ή ανεκτίμητες εμπειρίες,

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να σκανάρετε το απόκομμα της ανέπαφης συναλλαγής POS στο Mastercard Touchpoint που βρίσκεται εντός των εμπορικών κέντρων.

Έτσι, μαθένετε επιτόπου εάν κερδίσατε δωροεπιταγές αξίας 20€, 50€, 100€ και 500€, καθώς και εμπειρίες οινογνωσίας και ευεξίας.


ADVERTISEMENT


- Κάρτες Mastercad της Εθνικής Τράπεζας

Στο διαγωνισμό παίρνουν μέρος οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών Mastercard® της Εθνικής Τράπεζας, κάθε φορά που τις χρησιμοποιούν.

Όσο περισσότερο ψωνίζετε, τόσο αυξάνετε τις πιθανότητες να είστε ένα από τους τυχερούς που θα κερδίσουν συλλεκτικά δώρα με την υπογραφή του αγαπημένου τους παίκτη, αλλά και εισιτήρια για το UEFA Champions League στο εξωτερικό.

Ο διαγωνισμός ισχύει για αγορές που θα πραγματοποιηθούν έως τις 13 Νοεμβρίου.