A- A+
Δώρα από τις τράπεζες για να κατεβάσετε τα apps των προγραμμάτων επιβράβευσης

Κίνητρο στους κατόχους των καρτών τους για να κατεβάσουν στο κινητό τους τηλέφωνο την εφαρμογή app του προγράμματος επιβράβευσης που διαθέτουν, δίνουν οι τράπεζες.

Συγκεκριμένα, μπορεί να προσφέρουν δωρεάν πόντους ανταμοιβής, τους οποίους ο χρήστης του app εξαργυρώνει στις αγορές του, πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου.

Επιπλέον, οι τράπεζες τρέχουν ειδικές προσφορές ενισχυμένης επιβράβευσης και διοργανώνουν κληρώσεις ειδικά για όσους έχουν κατεβάσει το app και συνδέσει με αυτό τις κάρτες τους.

Η λήψη των εφαρμογών αυτών είναι δωρεάν, ενώ μέσω αυτών παρέχεται καλύτερη ενημέρωση για να κερδίζετε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη επιβράβευση σε καθημερινές σας αγορές με κάρτα.

Τι δώρα δίνονται

Αναλυτικότερα, η επιβράβευση όσων κατεβάσουν τις εφαρμογές των προγραμμάτων στη συσκευή τους ή είναι ήδη χρήστες, είναι η εξής:

  • Alpha Bonus

Όσοι κατεβάσουν το app έως και τις 30/4 θα κερδίζουν δώρο καλωσορίματος 3.000 bonus πόντους που αντιστοιχούν σε δωρεάν αγορές 6 ευρώ.

Επιπλέον, μόνοι όσοι έχουν ή θα κατεβάσουν στο κινητό τους το Bonus app έως το τέλος Απριλίου, θα κερδίζουν 50% έξτρα επιβράβευση για τα ψώνια της περιόδου σε επιλεγμένους συνεργάτες.  


ADVERTISEMENT


  • Τράπεζα Πειραιώς - yellow

Έως και τις 26/4 μόνο όσοι έχουν κατεβάσει στο κινητό τους το yellow app κερδίζουν διπλάσια επιβράβευση σε σχέση με το κανονικό για τα ψώνια του σούπερ μάρκετ στο Σκλαβενίτη και για αγορά καυσίμων στα πρατήρια Shell.

Επίσης, η τράπεζα διοργανώνει εβδομαδιαίες κληρώσεις έως την 1η Μαίου για τους χρήστες του app.

Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να εισέλθουν στην εφαρμογή και να παίξουν το παιχνίδι με το σπάσιμο ενός πασχαλινού αυγού.

Άμεσα η τράπεζα μοιράζει εκπτωτικούς κωδικούς και yellows, ενώ κάθε εβδομάδα κληρώνει αεροπορικά εισιτήρια μετ΄ επιστροφής εσωτερικού.


ADVERTISEMENT


  • Eurobank - €πιστροφή

Σε μόνιμη βάση οι χρήστες του app μπορούν να εξοικονομήσουν χρήματα σε σουπερμάρκετ, αγοράς με ecoupons, που θα βρουν στην κατηγορία €πιστροφή supermarket ecoupons.

Μετά την αγορά σας συμπληρώνετε τα στοιχεία της απόδειξης στο €πιστροφή app.

Η αξία των ecoupons σε ευρώ πιστώνεται στην κάρτα σας που συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή.

Εάν οι αγορές σας έγιναν σε συνεργαζόμενο σουπερμάρκετ, κερδίζετε και το ποσοστό €πιστροφή που προσφέρει η επιχείρηση.


  • Εθνική Τράπεζα - go4more

Όσοι προσκαλέσουν ένα φίλο τους και εκείνος κατεβάσει το go4more app, θα κερδίζουν δώρο 100 πόντους του προγράμματος.